Luxusní idylka Marešových: Za takové peníze by se daly koupit 2-3 domy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Luxusní idylka Marešových: Za takové peníze by se daly koupit 2-3 domy

Tady Monika své bříško skrývala
Tady Monika své bříško skrývala (Instagram)

Na život v luxusu si moderátor Leoš Mareš (45) umí vydělat, tak proč si ho neužít naplno? S manželkou Monikou (41) nyní bydlí v nádherném bytě na pražském Břevnově. Cena tohoto sídla byla astronomická a podle realitního makléře Jakuba Jarolímka možná až přestřelená.

Přepychové sídlo Marešových má celkem 257,1 metrů čtverečních podlahové plochy, dále k bytu náleží tři obří terasy a také tři parkovací místa. „Jedná se o luxusní byt v lokalitě pražského Břevnova, což je dle mého názoru zajímavá lokalita. Takový dobrý kompromis - na jednu stranu kousek do centra a na druhou stranu kousek na dálnici,“ pronesl pro ŽivotvČesku.cz Jarolímek.

eMobilita s Leošem Marešem od A do Z

Video se připravuje ...

Nicméně moderátor nemovitost koupil za 39 321 855 korun. To je i podle realitního experta přemrštěné. „Co vidím jako nevýhodu, je cena. Troufám si říct, že by se za takové peníze daly koupit 2-3 domy kus za Prahou," dodal. Marešovým ale očividně jejich bydlení nadmíru vyhovuje a jsou spokojení.

Kdo ví, třeba si Leoš ještě nějaký ten dům za Prahou pořídí. Třeba rodinka, která nedávno přivítala na světě dcerku Alex, zatouží po klídečku za Prahou.  

Ewa Farna na Cenách Evropy 2: Překvapení po porodu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.