Marešová po porodu ladí formu! Má to ale háček... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Marešová po porodu ladí formu! Má to ale háček...

Monika Marešová
Monika Marešová (Instagram)

Monika Marešová (40) se po porodu dcerky Alex snaží co nejrychleji dostat do formy. Na své sociální síti publikuje jeden report z vycházky za druhým. Budou ale nachozené kilometry stačit? 

„Dneska je ten trend 10 000 kroků denně, ale to je bohužel množství chůze, které je nedostatečné z hlediska nejen hubnutí, ale zdraví obecně. Možná by s přivřenýma očima mohla stačit pro nepříliš aktivního muže, pro ženu však ne, protože ta potřebuje pohybu mnohem více,“ vysvětlila známá lékařka a autorka několika publikací o hubnutí Kateřina Cajthamlová pro ŽivotvČesku.cz. Připomněla přitom, že ženy potřebují pohybu mnohem více než muži, což je prý dáno evolučně - tedy postavením ženy (sběračka) a muže (lovec) z minulosti. 

Marešovi na tripu

Leoš Mareš společně s obchodní galerií Mall.cz plnil zákazníkům vánoční přání

„Takové naprosté minimum, které by žena měla mít, je zhruba 12 hodin chůze nebo podobného pohybu týdně. To se ale nebavíme o hubnutí, ale o tom, aby byl člověk zdravý. Ještě za socialismu měla přitom průměrná maminka na mateřské tak 28 hodin pohybu týdně, což už je množství, které se na kondici projevit mohlo,“ dodala lékařka. 

Celebrity na síti: Leoš Mareš má nový klip

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
8. 5. 2022 • 20:43

Co to je za kravinu! 10 tis. kroků je de facto 2 hodiny chůze, prosím Vás, která pracující žena může chodit 2 hodiny, možná lítat po obchodech, ale také nikoliv denně. A co ty otylky, ty by si zmasakrovaly klouby, to je žvást. Stačí denně 30 min. pohybu a méně jíst a je to v suchu. Doufám, že to paní doktorka nikdy neřekla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.