Nad Marešovou zůstává rozum stát: Tohle je tělo po porodu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nad Marešovou zůstává rozum stát: Tohle je tělo po porodu?

Leoš Mareš s manželkou Monikou.
Leoš Mareš s manželkou Monikou. (Profimedia.cz)

Oblíbený moderátor Leoš Mareš (46) řeší své pracovní závazky mimo republiku, svou malou dceru tak nevídá zcela pravidelně. Manželka Monika ho tak alespoň zásobuje snímky, kterými se následně moderátor Evropy 2 chlubí na svém instagramovém profilu. Mnohým padá čelist nejen z krásné dcery, ale i z vymakané postavy Moniky. 

Že je malá Alex kopií slavného tatínka, je z fotek zcela patrné a lidi na to stále upozorňují, zatímco se u takových fotek rozněžňují. Jiní ale jen stěží dokážou pochopit, že byla manželka Monika kdy těhotná. Na fotce, kde drží Alex v ruce a má pouze plavky, by se poporodní kila jen těžko hledala. Monika se opět může chlubit fantastickou figurou!

Fanoušky rozněžnila Alex a svou postavou šokovala Monika.

eMobilita s Leošem Marešem od A do Z

Video se připravuje ...

Je evidentní, že manželka Leoše Mareše svou postavu zná a umí s ní pracovat. Je tak inspirací pro mnohé ženy, které její cílevědomost obdivují. Není ovšem překvapivé, že aby postava vypadala dobře po porodu, musí se na ní makat i před samotným těhotenstvím. Pochopitelně se pak tělo, které je na cvičení zvyklé, dává rychleji do kupy.

Monika Marešová se synem, který ji přerostl: Jak proběhlo poslední setkání s Karlem Gottem?

Video se připravuje ...

A jaký, že to má recept na dokonalé tělo? Prý toho hodně nachodí s kočárkem, což schvaluje a vítá i známá lékařka. „Takové naprosté minimum, které by žena měla mít, je zhruba 12 hodin chůze nebo podobného pohybu týdně. To se ale nebavíme o hubnutí, ale o tom, aby byl člověk zdravý. Ještě za socialismu měla přitom průměrná maminka na mateřské tak 28 hodin pohybu týdně, což už je množství, které se na kondici projevit mohlo,“ sdělila své rady serveru ŽivotvČesku.cz  Kateřina Cajthamlová.



Přečtěte si
1pravda1
30. 6. 2022 • 23:13

živí se krabičkami, leoškovi neuvaří a on taky lemtá jen ty krabičky, jak přiznal už v superstar, kdy ho zvali na jídlo a on stále plasťáky

1pravda1
30. 6. 2022 • 23:12

a leošek si nyní hraje na slušňáčka, ale svoji první manželku podváděl i v těhotenství jak známo, trápil jí dost, myslím, že tenkrát s Dvořákovou, co si pak vzala Noida Bártu

1pravda1
30. 6. 2022 • 23:09

prosím vás, tu zajímala postava ze všeho nejvíc, už v těhotenství byla vychrtlá, zřejmě jedla co nejméně, dítě po porodu s propadlými tvářičkami se hned tak nevidí... psala někde snad kolik vážilo a měřilo? Létala těhotná na dovolené, moc tomu těhotenství nechtěla obětovat zřejmě ani dostatek jídla, co kdyby...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.