Velké přiznání Marešové: Tělo jede na takové droze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Velké přiznání Marešové: Tělo jede na takové droze

Monika Marešová
Monika Marešová (Instagram)

Monika Marešová (41) si momentálně užívá ty nejsladší chvilky svého života. Veškerý svůj čas a pozornost věnuje dceři Alex, ze které s manželem Leošem Marešem (46) nepřestává být unešená. Teď prozradila, co je jejím hnacím motorem.

Leoš s Monikou nedávno vyrazili do Marbelly, kde oslavili pětiměsíční narozeniny jejich dcerky Alex. Z fotografií, které manželé sdíleli na sociálních sítích, byli fanoušci unešení. Alex na nich totiž vypadá doslova jako tatínkova kopie. „Leoši, co používáte za kosmetiku? Vypadáte opravdu mladě,“ napsala jedna z fanynek. „Takovou práci nám matkám ty děti dají, než se dostanou na svět, a podoba vždy největší na tatínka, jak nespravedlivé,“ konstatovala s humorem další.

Kdo je influencer?

Video se připravuje ...

Pro Leoše jde už o třetí dítě v pořadí, nicméně pro Moniku jde o premiéru. „Člověku mateřství zřejmě fakt dá jiskru, endorfiny se vyplaví. To tělo jede na takové droze, které se říká mateřství,“ svěřila se před časem Marešová pro Super.cz.

eMobilita s Leošem Marešem od A do Z

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.