Monika Marešová: S dárkem za milion do hospody? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Monika Marešová: S dárkem za milion do hospody?

Leoš Mareš s manželkou Monikou.
Leoš Mareš s manželkou Monikou. (foto Instagram.com)

Moderátor Leoš Mareš (46) se nedávno opět plácl přes kapsu. Zamířil totiž do vyhlášené Pařížské ulice, konkrétně do obchodu Cartier. Tam pořídil své lásce Monice Marešové (41) dárek za to, že mu porodila krásnou a zdravou dcerku Alex. Za luxusní šperk vyplázl přes milion korun.

Leoš rozhodně není troškař a na dárcích pro svou manželku si dává vždy záležet. Tentokrát sáhl po diamantových náušnicích ve tvaru pantera, které jsou z bílého zlata. Zaplatil za ně přes milion korun. „Děkuju, lásko,“ napsal Mareš k videu, na kterém se šperkem chlubí.

eMobilita s Leošem Marešem od A do Z

Video se připravuje ...

Jeho žena nezklamala a opět reagovala humorem svým vlastním. „Ty si zítra vezmu do hospody,“ prohlásila a pobavila tím nespočet svých fanoušků. „Hele, já ti ale porodila jen jedno dítě, tak proč mám dvě náušnice?“ pokračovala. „Protože máš dvě uši,“ odvětil moderátor. Ten se v Pařížské ulici určitě neukázal naposledy. Přeci jen teď má i dcerku, které se časem maminčiny šperky určitě zalíbí a bude toužit po svých vlastních.

Kdo je influencer?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.