Marešová se ztrácí před očima: Přiznala nechtěný problém | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Marešová se ztrácí před očima: Přiznala nechtěný problém

Monika Marešová
Monika Marešová (Instagram)

Malá Alex náležitě prospívá, zatímco maminka, Monika Marešová (40), se tak trochu ztrácí před očima. Nedávno šokovala figurou v plavkách. Teď přidala i vysvětlení, proč rapidně hubne!

„Nedržím dietu, není to schválně. Myslím, že je to kojením. Alex je plně kojená, tak je to taková ‚vysavačka‘,“ přiznala Marešová. Za úbytek váhy vděčí také chození, Monika se s kočárkem opravdu docela naběhá. 

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...

Jinak jí ale dcerka moc času na péči o sebe sama nedopřeje. „Umýt si obličej aspoň jednou denně a dát si jednou denně krém, to je vrchol mojí péče,“ řekla také pro CNN Prima News s tím, že se těší, až malá začne normálně jíst a ona si tak bude moct dopřát nějakou tu nadstandardní péči.

„Chodím na botox, i když teď samozřejmě ne, bohužel. Těším se ale, až zase půjdu. Poprvé jsem si ho nechala dát asi v 35 letech,“ práskla na sebe. „To, že se chceme líbit sami sobě a chceme stárnout s grácií, je v pořádku. Aby byl ale člověk vypnutý tak, že není vidět, kolik mu je, podle mě není správně,“ vytyčila hranice, kdy jsou drobné zásahy »vyšší moci« za ni ještě v pořádku.  

Jak probíhalo focení s Monikou Marešovou?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Vlasta Chourová
5. 7. 2022 • 04:29

"Chudinka" .... normální ženy, když mají dítě, tak se starají o vše, hlavně o dítě, ale pak i vaří, uklízí, atd. Některá má dětí víc a přesto vše zvládají!!!!! Jen ona si zvládne pouze umýt obličej Že se nestydí to takto ještě veřejně říci Vůbec dnešní ženy jsou jiné ... rodí s epidurálem, nebo chtějí císařák, jsou vyhublé na kost, ale jiní , taky nenormální tvrdí, že mají skvělou postavu, atd. To je případ Marešové, vždy moc vychrtlá, tak i po porodu je hubená, na tom není nic zvláštního. Kam se ten svět proboha vůbec řítí?

veselabublinka
4. 7. 2022 • 16:42

Přitom by stačilo se najíst, ale asi se mladá paní bojí že by Leošek odkopnul, protože on má rád super hubené.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.