Tajná zbraň Moniky Marešové: Za co vděčí takové poporodní figuře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajná zbraň Moniky Marešové: Za co vděčí takové poporodní figuře?!

Dcera Alex dělá Monice velkou radost.
Dcera Alex dělá Monice velkou radost. (foto: Instagram.com)

Již tři měsíce je Monika Marešová (41) pyšnou maminkou dcerky Alex a díky instagramovým příspěvkům manžela Leoše Mareše (46) není pochyb o tom, že si mateřství užívá. S příchodem miminka ale omezila společenské akce, na kterých v dřívějších dobách nesměla chybět. Nyní však udělala výjimku a vyrazila do éteru!

Repertoár společenských událostí se pro Moniku Marešovou lehce změnil. Ne že by si přestala libovat v aktuálních módních trendech, které ostatně sama umí udávat, v merku ale nově začala mít i dětské oblečení a výbavu pro nejmenší. Proto se po delší době objevila na akci prestižní značky dětských kočárků. Bez maličké Alex nechtěla být příliš dlouho, a zdržela se tak pouze na krátkou chvíli. I přesto si společenskou událost pro maminky užila.

„Bylo to moc milé dopoledne spojené se setkáním přátel. V mém případě to proběhlo v expresním čase,“ přiznala webu Super.cz Monika, která si mateřství užívá, zároveň ale nezapomíná na sebe. Dobré rozpoložení maminky je koneckonců základem pro spokojené miminko. A po třech měsících, kdy trávila veškerý svůj čas s Alex, nastal moment, kdy by měla opět myslet i na sebe. To jí umožňuje i vstřícné okolí.  „S hlídáním občas vypomůže moje mamka nebo manžel,“ hrdě prohlásila Marešová.

eMobilita s Leošem Marešem od A do Z

Video se připravuje ...

Jedna z nejvýraznějších tváří českého Instagramu byla vždy známá pro skvělou figuru, na níž tvrdě dřela. Těhotenství ale s postavou zamává, což na vlastní kůži pocítila. Přehnané obavy o to, že by se jí nepodařilo vrátit se na původní váhu, ale nemá. „Úplně ve formě se zatím ještě necítím. Cvičení mi chybí, ale vše má svůj čas,“ řekla zcela smířeně Monika, která své tělo poslouchá a nejde přes jeho limity. Ono si totiž většinou umí poradit samo. „Je neuvěřitelné, co všechno tělo dokáže. Za mnohé určitě vděčím genům. A myslím, že svůj podíl na tom má také kojení,“ dodala.

Monika Marešová se synem, který ji přerostl: Jak proběhlo poslední setkání s Karlem Gottem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
alexa-lexa
24. 6. 2022 • 09:37

No i já mám stejný názor na to její těhotenství. Vždycky všude dávala fotky s kdejakým prdem a v těhotenství skoro vůbec. S miminkem taky skoro nic, jako by ani matka nebyla. U ní je to opravdu na pováženou, a jak píšu o tom jejím těhotenství mám svůj názor a jak vidím nejsem sama. Tak trochu jsem čekala, kdy vyrukuje s tím jak těžké je dostat po porodu svoji původní figuru.

Dzon Dzon
22. 6. 2022 • 14:58

Hmm, zajímavé. Všechno vždy sdílela na Instagramu, úplně vše. A fotka těhotné jen 1 a to ještě taková divná, v šatech. Z porodnice také ani jedna fotka, jen Leoš odnáší mimino....vše je nějaké divné a pro ně netypické. Že by to dítě neodnosila ona, ale náhradní chůva? To by vysvětlovalo, že zvěřejněné fotky pár dní po porodu byly, jak by nikdy těhotná nebyla.....ale je to jen mlůj názor a postřeh....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.