Prosebné volání Marešových: Jde o maličkou Alex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prosebné volání Marešových: Jde o maličkou Alex!

Dcera Alex dělá Monice velkou radost.
Dcera Alex dělá Monice velkou radost. (foto: Instagram.com)

Malá Alex dělá svým rodičům, moderátorovi Leoši Marešovi (46) a jeho manželce Monice (41), velkou radost. Své instagramové účty oba pravidelně zásobí novými videi, na nichž se svou věčně usměvavou dcerkou chlubí. Nyní však na této platformě poprosili své věrné fanoušky o pomoc. S čím si manželé neví rady?

První dcerce by úspěšný moderátor Evropy 2 nejraději snesl modré z nebe. Jeho příjmy mu v tom rozhodně nebrání, ale ne všechny trable vyřeší peníze. O tom se ostatně Marešovi měli možnost přesvědčit. Jejich dcera si velmi oblíbila konkrétní hračku, která jí dělá společnost během spánku i po probuzení. Co malé Alex udělá radost a zabrání jí v plakání, to se pochopitelně cení.

Monika Marešová se synem, který ji přerostl: Jak proběhlo poslední setkání s Karlem Gottem?

Video se připravuje ...

Dokonalou práci odvádí malá plyšová hračka, kterou pyšní rodiče pojmenovali Tomáš. Jak už to ovšem někdy u hraček bývá, stačí na pár dní ztratit pozornost a hračka nikde. Přesně tomu se chtějí Leoš a Monika vyvarovat, a proto poprosili své sledující o pomoc. Kdyby se cokoli mělo stát tomu původnímu, rádi by měli náhradního. A v tom je ten háček.

„Kde sehnat tohohle muchláčka? Vůbec nevíme, kde jsme k němu přišli, ale je skvělý," cituje bezradného Mareše web tn.nova.cz. „My sháníme ještě druhého, náhradního. Nemůžeme přijít na to, kde jsme sehnali právě tohohle," upřesnil moderátor ve videu, které zveřejnil na svém instagramu.

„Muchláček anebo spinkáček. Potřebujeme tohohle ještě jednou, kdyby náhodou jsme o něj někde přišli," přidala se k Leošovi i Monika, která by nerada svého prvního potomka připravila o úsměv. Milion fanoušků je ale dostatečný počet k tomu, aby se v něm našlo pár jedinců, kteří umí poradit. Což se také stalo, a rodina Leoše Mareše tak může mít i nadále klidné dny i spaní.



Přečtěte si
AHel
13. 2. 2023 • 12:29

to se tedy řeší věci na úrovni...marešovi vypadají, že nemají všech 5 pohromadě...nebo co?

Kateřina Páclová
10. 7. 2022 • 19:18

Stačí napsat do vyhledávače Elodie Details muchlacek

Pavla Mokrá
10. 7. 2022 • 12:48

Máte krásnou holčičku hodně štěstí.💝

Roman Kubik
10. 7. 2022 • 02:41

Tak to je dobrý *** tenhle článek.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.