Marešová v pozoru? Expartnerka Leoše je sleduje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marešová v pozoru? Expartnerka Leoše je sleduje!

Má se snad Monika o Leoše bát?
Má se snad Monika o Leoše bát? (profimedia.cz)

Že nemusí mezi bývalými partnery panovat vždy jen nevraživost, potvrzuje i krásná slovenská topmodelka Michaela Kociánová (33). Ta randila s Leošem Marešem (46) v roce 2011 a v kuloárech se proslýchá, že si s ním tehdy jako dvaadvacetiletá vysnila barvitou budoucnost. Jak se nyní dívá na jeho rodinné štěstí? 

Kociánová a Mareš tvořili pár pouhé tři měsíce. Podle vyjádření modelky šlo ale zásadní čas v jejím životě. Dokonce přiznala, že jí to do života i mnohé ukázalo. Rozešli se vcelku v poklidu a bez pozornosti médií. Teprve dlouhé měsíce po odloučení prolomila Kociánová ticho. „Ano, rozešli jsme se šťastně. Ono se to nedá skloubit, když jsem většinou v zahraničí. Postupně to odcházelo doztracena, tak jsme se rozhodli, že zůstaneme jen kamarádi,“ řekla pro slovenský server Topky.sk před víc než deseti lety Kociánová.

Monika Marešová: Na rozvodu jsme se s Leošem domluvili! Proč až teď?

Video se připravuje ...

Je vidět, že Kociánová a Mareš mají vřelý přátelský vztah i nyní a vzájemně si přejí jen to nejlepší. Kociánová přiznala, že se společně s Leošem a Monikou Marešovou (40) radovala z narození malé Alex. „Samozřejmě, že jsem jim hned napsala. Já jim i ty fotky lajkuju. Jsou všichni krásní. Ať jsou hlavně zdraví, spokojení a šťastní,“ dodala přejícně Michaela pro deník Super. 

Leoš Mareš Svalnatec 2018

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.