Marešová vyfasovala zákaz! Nemůžu na nic, přiznala Monika | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Marešová vyfasovala zákaz! Nemůžu na nic, přiznala Monika

Monika Marešová
Monika Marešová (Instagram)

Jednačtyřicetiletá Monika Marešová se chce logicky stále líbit, aktuálně má ovšem daleko jiné starosti. Stále kojí maličkou Alex a tak má s případnou návštěvou ordinace plastického chirurga utrum!

„Nemůžu na nic a těším se na to. Na ten refresh, ale teď jsou důležitější věci. Člověku mateřství zřejmě fakt dá jiskru, endorfiny se vyplaví. To tělo jede na takové droze, které se říká mateřství. Jsem ráda, když si jednou denně namažu obličej a jednou se umyju," okomentovala pro Super.cz aktuální situaci na domácí frontě Monika Marešová, která se jinak zkrášlovacím zákroků očividně vůbec nebrání.

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...

Před lety si například nechala zvětšit prsa, nebojí se ovšem ani injekcí botoxu či kyseliny hyaluronové aplikovaných na obličej! „Musím říct, že na sebevědomí pracuji celý svůj život. Mít sebevědomí je hodně důležité, ale samozřejmě my ženy na sobě neustále hledáme nějaké chyby," přiznala Monika během focení pro magazín Esquire, jak zaznamenal iDnes.cz.

Finálové škrcení v kleci OKTAGON: V hledišti fandil i Leoš Mareš s Monikou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.