Nejen Jágr! Mocné matky celebrit s velkým vlivem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nejen Jágr! Mocné matky celebrit s velkým vlivem

Hokejista Jaromír Jágr s maminkou
Hokejista Jaromír Jágr s maminkou (Koláž VIPsport)

Mámy se poslouchají. Minimálně do dospělosti. Některé hvězdy showbyznysu ale nedají dopustit na maminčina slova ani dávno poté, co už se nemusejí držet jejich sukně. Tady jsou nejvlivnější maminky českých celebrit!

Anna Jágrová 

Maminka hokejové legendy je u Jaromíra Jágra (50) na prvním místě, tvrdívalo se rádo, že tento fakt do jisté doby značně komplikoval Jágrovo soukromí, navazování vztahů s partnerkami zejména. Která se nelíbila mamince, tu čekal krátký proces. Že by byl ale Jágr mamánek sama paní Jágrová poměrně ostře zkritizovala v rozhovoru pro Novinky.cz. „To bylo nefér. Jarda si vždycky dělal věci po svém a do ničeho si příliš mluvit nenechal. Starala jsem o něj vždycky tak, jak nejlépe jsem mohla, to ano, ale to dělá přece každá máma," sdělila tehdy k věci.

Jágrova láska ve svatebním: Jardo, té nejde říct ne!

Video se připravuje ...

Hana Gregorová

I Ondřej Brzobohatý Gregor (38) si od maminky vyslechl své. Nit na žádné z jeho partnerek nezůstala suchá. „Myslíme si s Radkem, že má Ondra na víc. Snad ale půjdeme na jeho další svatbu,“ setřela před lety Ondřejovu první ženu Johanu Indrákovou. O moc lépe nedopadla ani Taťána. „Nechci to shazovat, ale pro mě Miss World neznamená, že je to značka něčeho kvalitního,“ sdělila Aha! krátce poté, co se dal Ondřej dohromady s Taťánou Kuchářovou. K jediné Písařovicové se zatím nevyjadřuje. Možná je s volbou partnerky konečně spokojená!

Lenka Marešová

Svou náklonností k mamince se netají ani moderátor Leoš Mareš (46). Ten nedávno sdílel snímek, kde jej maminka chová jako novorozence v náručí a který mu věnovala namísto narozeninového přání. „Leoši, krásné narozeniny, přeji ti jen to nejlepší v tvém ještě stále mladém životě, zdraví, štěstí a úspěch. Máš pro co žít, a tak o sebe pečuj. Jsi mé všechno. Máma."

Jaromír Jágr oslavil 50. narozeniny na Primě! Televize mu k výročí natočila speciální pořad Máme rádi Jardu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.