Narozeniny Leoše Mareše (46): Oslavence zastínila manželka Monika | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Narozeniny Leoše Mareše (46): Oslavence zastínila manželka Monika

Oslava 46. narozenin Leoše Mareše.
Oslava 46. narozenin Leoše Mareše. (foto: Instagram.com)

Ačkoli oslavě narozenin předcházela nemilá kauza týkající se šíření lží lektorem Markem Pavlíkem na školní půdě, podařilo se Leošovi Marešovi (46) uspořádat oslavu svých narozenin. Užil si ji vůbec po takovém psychickém vypětí z posledních dní?

Jako by to bylo Leošovým osudem, že pokaždé, když se na něco nebo z něčeho těší, mu do toho hodí vidle člověk, s nímž neudržuje žádné vztahy. Když před pár lety plánoval koncert v O2 aréně, vstoupil do toho ve své podstatě nešťastný dobrý skutek, který na oblíbeného moderátora sehrál nechvalně známý vtipálek a showman Kamil Bartošek alias Kazma Kazmitch (36). Najednou se přestalo mluvit o koncertech, které tolik intenzivně připravoval, a jeho jméno se skloňovalo spíše s novým dílem Kazmovy One Man Show. Podobně tomu bylo i ve dnech, které předcházeli oslavě jeho 46. narozenin. Na kauzu s lektorem, který rozhlašoval mezi studenty pomluvy o Marešovi a jeho rodině, ještě ani nepadl prach a moderátor se měl pár dní nato těšit z vlastní oslavy. Podařilo se mu to?

Marešovo vyjádření ke kauze týkající se lektora Pavlíka:

Podle informací webu eXtra.cz to vypadá, že oslava nebyla nijak bujará, o čemž vypovídají zveřejněné fotografie na instagramových účtech Leoše a Moniky Marešových. Sociální sítě ale neukazují zdaleka vše, a tak je pouze předmětem spekulací, zda se oslava protáhla do nočních hodin.

eMobilita s Leošem Marešem od A do Z

Video se připravuje ...

Hadí nohy Moniky

Největším dárkem je pro moderátora Evropy 2 bezpochyby jeho téměř dvouměsíční dcerka Alex, která se svým tatínkem již byla na několika výpravách, například u kadeřníka. Co dalšího prozradily fotky z oslavy, je neuvěřitelná figura Moniky Marešové (41) sotva dva měsíce po porodu. Moderátorova manželka předvedla své dlouhé nohy v kalhotách s hadím vzorem a mnohým fanouškům spadla brada! Přání k narozeninám psali lidé pod Marešovy příspěvky spíše jen tak mimochodem. „Všechno nejlepší. Ty hubené nohy Moniky v těch kalhotách, no páni,“ zněl jeden z mnoha komentářů oslavujících Moničinu postavu. Na obou je nicméně vidět, že je rodičovství naplňuje, a mnozí se dokonce shodli na tom, že díky malé Alex působí mnohem mladším dojmem!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.