Jakmile vyšlo najevo, že hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý (39) tvoří pár s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43), mnohým tato kombinace nedávala smysl. Pytel kritiky se zcela roztrhl poté, co byl nový pár poprvé spatřen ve společnosti.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Mn ě se jeví Onřej Brzobohatý jako pohodář.Jeho ex-Kuchařová je chlap.Jak mohla být nekrásnější na světě nechápu.Nevíc je to hloupoučké stvoření.
Písařovičová je chytřejší, než Kuchařová, ale chlap je to taky a zdá se, že obklopena šoubýzem a blbkami z TV polehoučku krní a blbne.Brzobohatý na ty ženský nemá šťastnou ruku.
Když už se tady hovoří o přemnožených KOMEDIANTECH,
tak si prý stěžují,že lidé nechodí do divadel a za kulturou.
část viny nese ekonomická situace,ale největší vinu nese to
nehorázné množství herců zpěváků a komediantů všeho druhu !!!
Takové množství vyžírek plus celé rodinné klany není nikde
na světě !!! Kdo to má živit,jenom se předvádějí na drahých dovolených,stavějí se baráky a když nějaký z těchto lidí zemř,
tak se nestačíme divit jaký milionový majetek po nich zůstává!!!
Tak proč jsou tak NENAŽRANÍ když to ,,nahamoněné,, ani
neužijí ??????????????
Paní Daniela vypadá pěkně, určitě s ní bude legrace, kritika na vzhled a výšku....zase se projevujeme jako banánová republika, jako by to bylo to nejdůležitější, stále nějaké škatulky a tradice. Slovo babochlap vůbec nechápu. Ať kritici zjevu nacílí své kritické pohledy na osoby říkající si ono a další podobní týpci, to se ale teď nenosí a není to prý korektní....já tomu říkám není to normální, aby se člověk bál říci svůj vlastní názor a použít zdravý selský rozum....novodobý totáč. Daniele přeji vše dobré.
pokud máte na mysli neutrální pohlaví a že se to nesmí říct nahlas a že je to , jak za totáče, pak já si to nemyslím, i když připodělaní politici kolem toho krouží.Neutrální pohlaví neexistuje a pokud je v mysli jedince, pak je chráněný spíš jako pacient psychiatrie a to mi nevadí. Neutrum nikoho neohrožuje a tak je mi to jedno.Totalita je zde , s tím souhlasím, ale jinak! Zkuste říct něco proti ukrajinskému přívalu zde se rozvalujícímu!