Potupa Písařovicové jako ženy! Tohle ať Ondra raději nečte | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Potupa Písařovicové jako ženy! Tohle ať Ondra raději nečte

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová poprvé spolu ve společnosti!
Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová poprvé spolu ve společnosti! (Instagram, archiv)

Jakmile vyšlo najevo, že hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý (39) tvoří pár s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43), mnohým tato kombinace nedávala smysl. Pytel kritiky se zcela roztrhl poté, co byl nový pár poprvé spatřen ve společnosti.

Načasování nového vztahu Ondřeje Brzobohatého bylo po rychlém, ale emocemi provázeném rozvodu poněkud nešťastné. Není proto divu, že se jak hudebník, tak moderátorka nechtěli k nové skutečnosti jakkoli vyjadřovat a zůstávali diskrétní. To skončilo zkraje května, kdy se objevili na tajné oslavě 80. narozenin rockera Petra Jandy (80).

Rusové měli šířit kontaminovanou půdu! A Kuchařová promluvila: Podváděl ji exmanžel?

Video se připravuje ...

Již předtím si veřejnost tuto dvojici nedokázala představit pospolu, po zveřejnění fotek z oslavy frontmana Olympicu se negativní názory rozvířily ještě více. Jak napsal slovenský web plus7dni serveru Pluska.sk, někteří nepřející si neodpustili komentáře týkající se Danieliny výšky, kvůli níž podle nich vypadá spíše jako Ondřejova matka než jako přítelkyně.

Půvabná Daniela Písařovicová prolomila tabu: Řeknu vám proč nemám chlapa!

Video se připravuje ...

Očividným příznivcům jeho bývalé manželky Taťány Kuchařové (34) se též nepozdává moderátorčin vzhled. Oproti Táně působí dle některých přísně, což jim k Ondřejovi nesedí. Podstatné je ale to, že jsou oba spokojeni a porozvodová krize s Taťánou, během níž vyplul na povrch fakt, že se s Danielou hudebník vídal již nějaký ten pátek, je snad už definitivně minulostí.



Přečtěte si
-bello-
5. 5. 2022 • 13:01

mbmb
--------

Proboha, v čem je asi tak Ondřej mamánek!?
Asi nemáte ponětí co se tím myslí

-bello-
5. 5. 2022 • 12:47

AHel
------

pokud máte na mysli neutrální pohlaví a že se to nesmí říct nahlas a že je to , jak za totáče, pak já si to nemyslím, i když připodělaní politici kolem toho krouží.Neutrální pohlaví neexistuje a pokud je v mysli jedince, pak je chráněný spíš jako pacient psychiatrie a to mi nevadí. Neutrum nikoho neohrožuje a tak je mi to jedno.Totalita je zde , s tím souhlasím, ale jinak! Zkuste říct něco proti ukrajinskému přívalu zde se rozvalujícímu!

-bello-
5. 5. 2022 • 12:28

Mn ě se jeví Onřej Brzobohatý jako pohodář.Jeho ex-Kuchařová je chlap.Jak mohla být nekrásnější na světě nechápu.Nevíc je to hloupoučké stvoření.
Písařovičová je chytřejší, než Kuchařová, ale chlap je to taky a zdá se, že obklopena šoubýzem a blbkami z TV polehoučku krní a blbne.Brzobohatý na ty ženský nemá šťastnou ruku.

ppadys13
5. 5. 2022 • 09:55

Co na té žirafě vidíte?

blankaflexi
5. 5. 2022 • 09:14

Když už se tady hovoří o přemnožených KOMEDIANTECH,
tak si prý stěžují,že lidé nechodí do divadel a za kulturou.
část viny nese ekonomická situace,ale největší vinu nese to
nehorázné množství herců zpěváků a komediantů všeho druhu !!!
Takové množství vyžírek plus celé rodinné klany není nikde
na světě !!! Kdo to má živit,jenom se předvádějí na drahých dovolených,stavějí se baráky a když nějaký z těchto lidí zemř,
tak se nestačíme divit jaký milionový majetek po nich zůstává!!!
Tak proč jsou tak NENAŽRANÍ když to ,,nahamoněné,, ani
neužijí ??????????????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.