Souboj krásek? Mesárošová se pustila do Jágrovy Dominiky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Souboj krásek? Mesarošová se pustila do Jágrovy Dominiky

Jaromír Jágr a Dominika jsou spolu už přes dva roky
Jaromír Jágr a Dominika jsou spolu už přes dva roky (instagram.com)

Současná přítelkyně hokejové legendy, Jaromíra Jágra (50), si na nedostatek zakázek rozhodně nemůže stěžovat. Kontrakty má doma i v zahraničí. To ale nejde moc přes prsty Dominice Mesarošové (36), která její vzhled dost tvrdě okomentovala.

Dominika Branišová (27) rozhodně nejde do modelkovského důchodu. Naopak - zakázky se slibně hrnou. Pózovala pro Beatu Rajskou, v Římě zase fotila kolekci pro návrhářku Zuzanu Lešák Černou, je také ambasadorkou vlasové kosmetiky Tomas Arsov. Nedávno s Jaromírem představila i jeho řadu doplňků stravy JJ68, s jejíž propagací mu pomáhá. Dominika Mesarošová má o ní i přesto určité pochybnosti.

Krásná přítelkyně Jágra Dominika Branišová: Jarda mi dal zákaz a dítě až za rok!

Video se připravuje ...

„Preferuji jiný typ dívek, Dominika mě příliš neokouzlila a myslím, že v mé soutěži krásy by asi neuspěla. Ale různé módní domy mají svá specifika a potřeby a Dominika zcela jistě může být ve světě modelingu úspěšná,“ vyjádřila se Mesarošová na její adresu pro ŽivotvČesku. 

Zato vedle Jaromíra Jágra vidí Mesarošová Dominiku ve zcela jiném světle. „Moc jim to spolu sluší a do života jim přeji jen to nejlepší,“ dodala také. A tím rozptýlila pochybnosti, že by snad mělo jít o osobní spor krásek. 

Jágrova láska ve svatebním: Jardo, té nejde říct ne!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.