Jaromír Jágr slaví narození Maxe! PODOBA BY BYLA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jaromír Jágr slaví narození Maxe! PODOBA BY BYLA

Pavlína Jágrová
Pavlína Jágrová  (instagram.com, Blesk.cz)

Ačkoli je neteř Jaromíra Jágra (50), Pavlína (31), na sociálních sítích dost aktivní, zprávu o narození syna si nechala pro sebe. Podělila se o ní teprve včera. Chlapečka, který dostal jméno Maxmilian, vyfotila, jak si hoví v domácí postýlce! A hned se začalo šuškat, že má se svým budoucím kmotrem stejné rysy! Maxík má totiž plnou hlavu černých vlásků! 

„Jelikož je to moje první těhotenství a nevím, co mě čeká, tak budu ráda za jistotu přítomnosti doktorů v nemocnici,“ řekla krátce před porodem Jágrová Super.cz. Absolvovala totiž kurz hypnoporodu, podobný jako vévodkyně Kate, kde je jednou z možností i domácí porod. 

Jágr o baráži: Těžší než extraliga. V O2 areně vyhráli všichni

Video se připravuje ...

V porodnici pak přivedla na svět syna 16. dubna ve večerních hodinách, Maxík dostál svého jména. Měl 49 centimetrů a 3, 7 kilogramu. „Jsou oba v pořádku a aktuálně jsou už doma,“ řekl k porodu zdroj z blízkého okolí influencerky. 

Maxík už si hoví doma
Jaromír Jágr se k narození prasynovce ještě nevyjádřil, podle zpruž by se měl pomalu chystat. Malému půjde brzy za kmotra. 

Jaromír Jágr o Kladně: Jsme specifický tým, trenéři musí hráče respektovat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
23. 4. 2022 • 10:22

Kdysi dobrý a slavný??? To snad zůstalo že slavný.A kdysi hlavně ten z nej-nejlepších.

st.rec
23. 4. 2022 • 10:21

A je na tom něco společensky nebo jinak závadného? Jemu je to možná stále fuk,ale spíš myslím že bulvár by to neměl pitvat.Holt,běloch je stále nejvíc ohroženým druhem,nějak jsem si nevšimnul že cik*ády nebo různí potomci z Afriky by potřebovali čímsi posílit bičíkovce.

aveneta
23. 4. 2022 • 10:09

Jágr...no kdysi dobrý a slavný hokejista to mu nelze upřít. V osobním životě jen střídačky s různými celebrirami, neutvořil si životní vztah a potomka...možná je neplodný

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.