Svatba u Jágrových se nestihne! Budoucí nevěsta jásá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svatba u Jágrových se nestihne! Budoucí nevěsta jásá

Pavlína Jágrová se již blíží do těhotenského finále!
Pavlína Jágrová se již blíží do těhotenského finále! (blesk)

Tradiční »napřed svatba, potom dítě« v rodině Jágrových nevyjde. Potomek Pavlíny Jágrové (31) zřejmě nečekaně vystoupal na první příčku v pořadí priorit, a tak si vyměnil místo se svatbou, která tak momentálně přestala být na programu dne.

„Jsem teď strašně unavená. Nedovedu si představit, že bych zvládla v tomto stavu být akční na svatbě a komunikovat s lidmi,“ upřímně sdělila webu Super.cz Pavlína Jágrová.

Svatba s o čtyři roky mladším partnerem tak proběhne až po narození miminka, což hraje neteři legendární osmašedesátky do karet. „Jsem ráda, že to nestíháme teď a budu si moct dát na svatbě skleničku. Jsem ráda, že to tak dopadlo,“ přiznala Jágrová.

CNN Prima NEWS slaví Jágrovy padesátiny. Speciální vysílání i návrat Jaromíra k Ivě Kubelkové

Video se připravuje ...

Přestože její rodina následuje tradiční hodnoty, osudu člověk někdy neporučí, a tak tato změna pořadí nikoho nepobouřila. „Jsme sice tradiční rodina, ale doma to nikdo nekomentoval. Všichni jsou v pohodě,“ dodala blogerka Pavlína Jágrová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.