Hrdličky Jágr s Dominikou v Římě: Romantika s těhulkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hrdličky Jágr s Dominikou v Římě: Romantika s těhulkou!

Jaromír Jágr tráví s přítelkyní Dominikou a přáteli dovolenou v Římě
Jaromír Jágr tráví s přítelkyní Dominikou a přáteli dovolenou v Římě (Instagram)

Řím, město zamilovaných. Ideální volba pro romantický výlet... dokonce i pro hokejovou legendu, Jaromíra Jágra (50) a modelku Dominiku Branišovou (27) a také jejich přátele, promotéra Petra Větrovského s manželkou. Přesto jich bylo v Římě pět, ten nejmenší si ale zatím užívá pohodlí bříška. 

Už je to oficiální! Baby boom Jágra lízne ještě jednou. Petr Větrovský totiž na prvního máje oznámil, že s manželkou čeká miminko, pátý člen výpravy by se měl narodit na podzim! 

Největší radost měla z návštěvy romantického města ale Branišová. Tu podle jejích slov Řím nepřestává okouzlovat. „Řím - den první. Jsem tu sice již potřetí, ale určitě ne naposledy. Nikdy nepřestanu obdivovat velikost a krásu místní architektury,“ napsala k záplavě fotek na Instagram. Překvapivě spokojeně na snímcích vypadá i Jágr, a to se o něm ví, že ho na poznávací zájezdy moc neužije.

Jágrova láska ve svatebním: Jardo, té nejde říct ne!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.