Kopřivová řekla ANO: Bývalka Jágra se bude vdávat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kopřivová řekla ANO: Bývalka Jágra se bude vdávat!

Veronika Kopřivová promluvil o dalším bydlení.
Veronika Kopřivová promluvil o dalším bydlení. (blesk)

Podnikatelka a modelka Veronika Kopřivová (30) momentálně prožívá nejšťastnější chvilky v životě. V magický den 22. 2. 2022 ji její přítel, model Miroslav Dubovický (30) požádal o ruku. A ona s nadšením souhlasila!

Veronika radostnou novinu oznámila skrz svůj profil na sociálních sítích. „22.02.2022 vstupuji do nové aliance, aliance Dubáků,“ napsala Kopřivová k romantické fotce s prstýnkem na ruce. V pozadí byl krásný západ slunce, jelikož byli partneři na dovolené v jižní Itálii. S modelem Kopřivová randí od roku 2019 a mají dokonce i společnou dceru Ellu.

Smutné přiznání Veroniky Kopřivové: Narození dcery vztahu nepomohlo!

Video se připravuje ...

Veronika se zapsala do srdcí veřejnosti skrz vztah s hokejovým bohem Jaromírem Jágrem (50). V nedávném rozhovoru pro Blesk.cz však potvrdila, že už delší dobu nejsou v kontaktu. Oba jsou ve šťastném vztahu a podle Veroniky k tomu není důvod.

Veronika Žilková musí hubnout: Přísný dozor manžela Stropnického a dcery Agáty!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
27. 2. 2022 • 17:45

yokky
27. 2. 2022 • 17:44

🤣🤣🤣🤣­🤣🤣🤣🤣🐔🐔­🐔🐔🐔🐔🐐🐐­🐐🐐pry podnikatelka🤣🤣🤣🤣to je bomba🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🍆🍆🍆🍆

-bello-
27. 2. 2022 • 14:26

Ze začátku jsem si říkala, co je to zač, že je hloupá, ale nakonec se mi ze všech líbí nejvíc.Všechny jiné hokejky od Jágra sklouzly do umělotiny , Kopřivová je svá.
Viděla jsem před 2 lety její bilboard v obchoďáku - reklama na oděvní značku.A byla to úžasná pohodová fotka.Klid , absolutní klid z toho vyzařoval.- Byl to moment léta- na louce kráčející žena, která si pomalounku s hlavy snímá slamák, vystavuje tvář slunci, mhouří oči , je létem okouzlená. Ta gesta byla dokonalá, fotka úžasná a ty její šaty si budu pamatovat pořád. A byla ta žena přírodní. Nenamalovaná a nenafouknutá a i řasy měla normální a byla to Kopřivová.
Snad nesklouzne a bude svá i dál.
Přeju jí, aby byla šťastná.Kvůli Jágrovi si toho zkusila dost.Jenže být s Jágrem znamená být v podstatě sama a navíc s biblí u postele.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.