Strach o Jágrovu ex Kopřivovou! Rychlý úprk do nemocnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Strach o Jágrovu ex Kopřivovou! Rychlý úprk do nemocnice

Veronika Kopřivová skončila v nemocnice
Veronika Kopřivová skončila v nemocnice (instagram.com)

Měl to být takový příjemný rodinný den, kdy se měli Veronika Kopřivová (30) s Miroslavem Dubovickým (29)  a malou Ellinkou soustředit jen na společné focení. Jenže během několika minut události nabraly úplně jiný spád. Stav novopečené maminky se natolik zhoršil, že musela okamžitě vyhledat lékaře.

Veronice začalo být tak zle, že se to nedalo překonat. „Ráno bylo vše v pořádku, natěšení na focení, které jsme museli po hodině utnout. Během jedné hodiny mě začalo bolet prso, zvracení, brutální klepavá zimnice a slabost, křeče v těle a najednou čtyřicítky horečky. Další hodinu už jsem byla na pohotovosti," uvedla dle eXtra.cz na sociální síti.

Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky

Video se připravuje ...

Bývalá partnerka Jardy Jágra si následně od lékařů vyslechla, že se jedná o zánět prsu, kterým občas bohužel kojící ženy trpí. „Zánět prsu a vzhledem k tomu, v jakém jsem byla hrozném stavu, jsem dostala penicilin. Napamatuji si, kdy mi bylo hůř. Nepřeju nikomu," dodala Kopřivová k příspěvku, na kterém má na svém poprsí tvaroh, jenž pomáhá při léčbě zánětu.

Chyceno v síti - Veronika Kopřivová: Nabídky k sexu na Instagramu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.