Kopřivová svou dceru nešetří: 13 hodin teroru?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kopřivová svou dceru nešetří: 13 hodin teroru?!

Veronika Kopřivová s dcerou Ellou
Veronika Kopřivová s dcerou Ellou (instagram)

Lásku k cestování pěstuje Veronika Kopřivové (30) u své dcery Elly už od útlého věku. Před porodem svůj volný čas trávila v Česku minimálně, a i během pandemie se snažila cestovat, co to šlo. Nyní už podniká výlety se svou rodinou.

Nic se nevyrovná Americe, konkrétně pak Floridě! Však tam také v dobách, kdy tvořila pár s hokejistou Jaromírem Jágrem (49), bydlela a pracovala. V pořadu Showtime tak nedávno pronesla své zbožné přání: „Chtěli bychom do Ameriky,“ cituje Kopřivovou deník Blesk.

Smutné přiznání Veroniky Kopřivové: Narození dcery vztahu nepomohlo!

Video se připravuje ...

Přestože je pandemie již na ústupu, lety do Ameriky jsou pro turisty značně omezeny. Plán je tedy zatím jasný. „Čekáme, až se potvrdí to, že se bude otvírat i pro turisty, protože tím, že jsem na Floridě žila a pak jsem se odstěhovala zpátky, tak jsem tam stejně pořád jezdila,“ vysvětlila Veronika.

Let do Ameriky je přeci jen časově náročnější než cestování po Evropě. Dokáže se Veronika dlouhé cestě přizpůsobit se svou šestiměsíční holčičkou?  „Doufám, že let zvládne,“ modlí se Veronika, jejíž dcera má již premiéru v letadle za sebou, a dokonce ji celou úspěšně prospala. Takový scénář by si zřejmě přálo víc lidí i pro následující cestu. Pakliže se situace nezkomplikuje, cestu má Veronika Kopřivová spolu s rodinou naplánovanou ke konci tohoto roku.

Jágrova přítelkyně Dominika fotila pod vodou: Zmáčená víla! Jardo, fakt dobrý!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
18. 10. 2021 • 14:47

Koprivu ani deda Mraz nespa­li👎👎👎👎­👎👎🐔🐔🐔🐔­🐔🐐🐐🐐🐐😅­😅😅😅😅😅😅

-bello-
17. 10. 2021 • 21:15

Vybočuje tím, že je přirozená .
Ten dojem z normální tváře je úžaný!
Myslím, že vypadá velmi velmi dobře.
Ostatní hokejky od Jágra mají stejná obočí, nafouklé rty, vyplněné lícní kosti , nalepené řasy, zahuštěné vlasy a vůbec nejhůř je na tom Borhyová a Verešová.A Kubelková s tím svým jakoby pořád udiveným obličejem s obočím navrch a obřím výstřihem je taky trapná
Kopřivová u mě vizáží jasně vede , jen aby to nezvorala!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.