Jágrova holka kápla božskou: Na svatbě jim zahraje Krajčo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jágrova holka kápla božskou: Na svatbě jim zahraje Krajčo!

Jaromír Jágr a Dominika Branišová
Jaromír Jágr a Dominika Branišová (instagram)

Randí spolu už déle než rok. A i když se hokejová legenda už pomalu přibližuje k padesátce, pořád jeho příznivci nemají jasno, jestli tedy bude svatba a miminko, nebo celé chození s o 22 let mladší Dominikou Branišovou zase vyšumí do ztracena. Dle slov partnerky Jaromíra Jágra tu ale zřejmě naděje je!

Dominika asi slavnou osmašedesátku vážně „žere“. „Miluju ho úplně celého,“ přiznala Branišová pro Showtime. „Podle mě je to jeden z nejhodnějších lidí, které jsem měla možnost poznat. Moc si vážím toho, že je se mnou,“ dodala na jeho adresu modelka.

Není ale prý vždy snadné stát po boku také ikony. Zatímco v soukromí mají úplně tradiční vztah, na veřejnosti je to pochopitelně jiné. „Lidé se chtějí s Jaromírem fotit, chtějí od něj podpisy. Ale on si to za to, co dokázal, zaslouží. Je to skvělý člověk,“ nešetřila chválou Branišová.

Jágrova přítelkyně Dominika fotila pod vodou: Zmáčená víla! Jardo, fakt dobrý!

Video se připravuje ...

Takže bude svatba, když jsou, zdá se, dokonale sehraní? Možná se něco chystá, protože o tom, co by mělo při obřadu Jardovi a Dominice hrát, už mají oba jasno. „Píseň Ty a já je naše nejoblíbenější písnička. Ale co bude, to nikdo neví. Když bude svatba, tak aspoň víme, co se tam bude hrát,“ nechala všemu otevřený konec Jágrova láska. 

Jágrova přítelkyně Dominika poskytla první rozhovor: Promluvila o miminku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
23. 9. 2021 • 12:00

Kdyby byl skladník, kdoví, jestli by v jeho „harému“ byla třeba jenom jedna dívka z těch veřejně známych. Veronika K. by též dlouhodobě neztrácela čas se starším dělníkem, když tančila v Německu. Co by z toho měla, že ? No skladník není, tak zatím – holky se hrnou.. Pedofil taky není. Dívky jsou plnoleté. On si žije asi Kája styl. A kdy se bude ženit nebo nebude, jeho věc. Dominika vypadá spokojeně i ve volném vztahu. Já už se na mravokárce hrát nechci, je jim to akorát pro smích. Pravoslavný věřící hokejista ať si tohle řeší se svým Bohem na své cestě..

ho.no
23. 9. 2021 • 11:50

Dominika vypadá jako krásná 13-15 ti letá krásná holčička,...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.