Pastrňák jde ve stopách Jágra: TĚSTOVINY MÍSTO MÁSLA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pastrňák jde ve stopách Jágra: TĚSTOVINY MÍSTO MÁSLA

David Pastrňák se chystá na další sezonu v NHL, která vypukne už příští týden.
David Pastrňák se chystá na další sezonu v NHL, která vypukne už příští týden. (Foto Profimedia.cz, Twitter)

Dostál svému jménu a přezdívce. Hvězdný útočník z Bostonu David Pastrňák (25) už není na prodej jen na hokejových suvenýrech, ale také coby těstoviny.

Jako první se objevil nový produkt v obchodech v kanadském Torontu. David je vyfocen na obalu v dresu Bruins a nad ním dominuje nápis Pasta, což je Pastrňákova přezdívka a zároveň jde o anglický překlad slova těstoviny. „Obohacený makaronový výrobek,“ je napsáno na krabici, kde je rovněž uvedeno, že jedna porce je 200 kalorií.

David Pastrňák Sportovcem roku 2020: Po patnácti letech vládl hokejista

Video se připravuje ...

Hokejový šikula však není jediný, kdo z českých plejerů hrajících NHL propůjčil svoji tvář potravinovým výrobkům. Jen si vzpomeňte na legendárního Jaromíra Jágra (49) a žvýkačky Bubble Tape nebo když propagoval arašídové máslo. „Víte, byl jsem v sezoně asi měsíc zraněný. Doktoři nevěděli, co se mnou. Pak jsem začal jíst arašídové máslo a třísla se mi vyléčila. To máslo je tajemství mého úspěchu,“ chechtal se Jágr při představení výrobku v roce 1995. A jak pomáhají Pastrňákovi těstoviny?

Jiří Hrdina vzpomíná na začátky Jaromíra Jágra

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.