Souvisí to s Babinskou? Krajčo přiznal emocionální ventil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Souvisí to s Babinskou? Krajčo přiznal emocionální ventil

Richard Krajčo a Karin Babinská.
Richard Krajčo a Karin Babinská. (Foto: Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, Alexandr Malachovský, ara)

Patří mezi největší miláčky hudebník fanynek. Koncert dokážou Richard Krajčo (43) a kapela Kryštof vyprodat rychlostí blesku. Velmi dobře si vede také jako herec. Přesto manžel režisérky Karin Babinské tvrdí, že velkým bouřlivákem, jak se od umělců někdy očekává, nikdy nebyl.

Na základní škole byl podle svých slov spíš lepší „průměr“. Hrál fotbal a v oblibě ho měly hlavně spolužačky. „Dvojku z chování jsem nikdy nedostal. Karin (manželka, pozn. red.) o mně říká, že když mě poslouchá, má pocit, že jsem byl skautík. Žádné průšvihy, žádné drogy, žádný alkohol, žádné útěky z domova, jen ta trojka z češtiny, co jsem měl v sedmičce, že mi kazí čistý rejstřík," zavtipkoval pro web Život v Česku.

Režisérka Karin Babinská sekla s natáčením filmů! Krajčo musel k plotně

Video se připravuje ...

Po jiném životním stylu zatoužil až v pubertě, kdy mu fotbal přestal dávat emoce, které potřeboval. Ty našel v hudbě. „Vlastně to byl puberťácký emocionální ventil, který mi pomáhal se rvát se svými pocity. Tehdy mě ale nenapadlo, že by to měla být má práce. Že se písně budou někomu líbit, že se v nich někdo najde, že v nich objeví třeba to, co já, když jsem muziku začal vnímat. Ale stalo se. A je to krásné," dodal ke svojí dlouholeté hudební dráze.

Krajčo zveřejnil úplně poslední píseň Karla Gotta: Podívejte se na "Vánoční"!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
22. 3. 2021 • 17:24

Nikdy jsem jej neobdivovala a nepochopila jsem, proč je tak vynášen do nebes, ale to je můj problém a názor.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.