Marešová proti názoru většiny! To nikdo nechceme, tvrdí o Alex | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marešová proti názoru většiny! To nikdo nechceme, tvrdí o Alex

2018: Večírek pralinek Raffaello
2018: Večírek pralinek Raffaello (Profimedia.cz)

Dcerka Moniky Marešové (41), dříve Koblížkové, a jednoho z nejúspěšnějších moderátorů současnosti, Leoše Mareše (46), oslavila půl roku a stala se patrně nejmladší influencerkou a hvězdou Instagramu, kde se s ní rodiče rádi pochlubí. A přichází samozřejmě i zpětná vazba...

Patrně nejslavnější miminko současnosti má našlápnuto na slušnou kariéru. Oba rodiče jsou totiž nejen velmi úspěšní ve svém oboru, ale jsou zároveň i nejsledovanějším a nejoblíbenějším párem 21. století, čemuž vděčí i své aktivitě na sociálních sítích. 

Fotky malé Alex dostanou veřejnost vždy do kolen, většina názorů se ale shoduje, že malá toho po Monice moc nepobrala. „Všude čtu, že je celá Leoš. Já bych chtěla říct, že je to skvělé a vůbec mi to nevadí, že to lidé píšou,“ rozpovídala se Marešová v pořadu Showtime a dodala: „Ale doufám, že z ní ve finále opravdu nebude Leoš v šatičkách. To si myslím, že nikdo nechceme.“  Podle Moniky už je nyní na malé Alex vidno, že bude mít silnou osobnost - a ta bude jistě po mámě! 

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kolicek666
2. 10. 2022 • 08:47

Já fakt nechápu co těmto celebritám stačí k životu? To nemají jiné starosti než se pořad někde prezentovat ? Nejsou jediní co mají dítě a bulvár z toho těží . Takhle foto třeba jak pracuji na zahradě nebo myjí okna by možná víc potěšilo …

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.