Konec kariéry? Mrzí mě to. Opravdu moc, napsal Bendig | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Konec kariéry? Mrzí mě to. Opravdu moc, napsal Bendig

„Nechápu, proč by to mělo být zinscenované,“ řekl Bendigův partner redakci Showtime.
„Nechápu, proč by to mělo být zinscenované,“ řekl Bendigův partner redakci Showtime. (Foto Aha!: Machan, Hykl, Kundrát, Pitrof, Tůma, archiv TV Nova)

Třicetiletému Janu Bendigovi hrozí až padesátitisícová pokuta za to, že podal křivé vysvětlení. Proč? Útok moukou na Českém slavíkovi byl prý domluvený a zpěvák tak zbytečně zaměstnal policejní orgány.

„Kriminalisté z odboru extremismu a terorismu incident na českém slavíkovi prověřili a zjistili, že oba účastníci byli domluveni. Z toho důvodu se trestný čin nestal a celý případ byl odložen. Všichni aktéři jsou však podezřelí ze spáchání přestupku křivé vysvětlení a věc bude předána příslušnému správnímu orgánu k prošetření. Hrozí jim pokuta až do výše 50 tisíc,“ potvrdil mluvčí pražské policie Richard Hrdina redakci iDNES.cz. 

„Pokud se potvrdí, že incident byl zinscenován, jsme zklamáni, že někdo využil předávání cen Český slavík, který je již více než 60 let oslavou české hudební scény, ke svému vlastnímu zviditelnění. Také je nám velmi líto, že zpěvák, kterému jsme dokonce dali příležitost vystoupit v programu živého přenosu, uvrhl negativní světlo na celý galavečer,“ lamentuje na Super.cz také PR manažer TV Nova Daniel Maršalík.

Jan Bendig kápl božskou v pořadu Blesku: Moc se to neví, ale… Chodil jsem s holkou!

Video se připravuje ...

„Furt nenalézám ty správný slova co k tomu říct. Mrzí mě to. Opravdu moc. To, že celej život musím stále určité lidi přesvědčovat o tom, ať mě neházejí do jednoho pytle a nekoukají na mě skrz prsty, je už někdy psychicky fakt unavující. Nebudu lhát, ale včera mě to chvíli po tom incidentu totálně zlomilo a nevěděl jsem, co si mám myslet a co dělám špatně,“ bědoval přitom Jan Bendig na sociálních sítích krátce po "nechutném útoku".

Křik, slzy za volantem a málem bouračka: Honza Bendig s bratrem Marsellem téměř havarovali!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.