Nic ke chlubení! Ivana naprášila Karla Gotta až teď | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nic ke chlubení! Ivana naprášila Karla Gotta až teď

Co odtajnila Ivana po manželově smrti?
Co odtajnila Ivana po manželově smrti? (Foto: Netflix, archiv K. Gotta)

Až s diplomaticky vhodným odstupem od smrti manžela zveřejnila Ivana Gottová (46) citlivou skutečnost, kterou by sám Mistr za svého života zřejmě nikdy nepřiznal. 

Už během oslav zpěvákových 80. narozenin se tiše spekulovalo o jeho problémech se sluchem. „Pan Gott špatně slyší, proto ta naslouchátka používá. S nikým o tom otevřeně nemluví, ale víme to,“ naznačoval tehdy Blesku velmi blízký zdroj z Gottova okolí. A jak to bylo doopravdy?

Gott na vzácných záběrech ze soukromí:

Video se připravuje ...

Dnes už lze tyto informace potvrdit, a to díky dokumentu s názvem Karel Speciál, který vytvořila Ivana Gottová spolu s režisérkou Olgou Malířovou Špátovou. Během zhruba padesátiminutového dokumentu plného dosud nezveřejněných záběrů je totiž jasně vidět, jak Ivana milovanému Karlovi naslouchátko do uší sama instaluje. 

Mistr nosil nenápadný typ naslouchátek, podle odhadů ceny podobných zařízení vyšel na cca 60 tisíc korun (do obou uší).

Karel Gott popsal své odcházení. A nový život Gregorové v Maďarsku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
29. 5. 2022 • 03:40

Výše uvedený článek není v pořádku, protože zda Karel Gott nosil naslouchátky nebo ne, to je jenom soukromá věc Karla Gotta a to se týká jenom Karla Gotta, takže nikdo nemá právo, se vtom vměšovat!!! Slušnost a spravedlnost vždycky musí být!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan.

Dokument „Karel Speciál“ nevytvořila Ivana Macháčková, ale Ivana Macháčková nechala padělat tento dokument, protože Ivana Macháčková je nestydatá hyéna! Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

-bello-
28. 5. 2022 • 01:12

Že neslyší bylo vidět v ukázce toho filmu, jak ona na něho mluví nepřirozeně hlasitě.Když měla vedle sebe nahluchlého, naučila se tak mluvit a činila tak automaticky, i když už sluchadla měl.
Já Gotta nikdy nesnášela, pro mě to byl slizký chlapík, nechápu, jak mu mohly vlézt do postele ty jeho nádhery, ale kdybych byla jeho fan klub, byla bych zděšená.Z idolu jim Ivana udělala
dementa.
Nemohla to nechat ? Žádná z těch co mají starce za muže / a že v našem šoubýzu takové jsou / se neprezentuje jako pečovatelka tak, jak blbka Ivana Gottová .

.

Alva
27. 5. 2022 • 10:11

Film jsem neviděla a ani nechci, je to trapné a stále dokola, Mistr nevěděl kdy s grácií skončit a zpěv stál za houby už dlouho.

johanaa
26. 5. 2022 • 13:08

Plný souhlas. Nechápu komu pomůže vědět jestli měl sluchátka, rakovinu atd. Neznám nikoho, kdo by zveřejňoval, pořád dokola, jak se o svého partnera staral, jakou pomoc díky nemocem potřeboval.. Z noblesního, elegantního a kultivovaného člověka zůstala vzpomínka na trosku a chudáka patřícího do LDN. ŠKODA!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.