Dominika Gottová se rozhodla: Napadnu dědické řízení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dominika Gottová se rozhodla: Napadnu dědické řízení!

Dominika Gottová k dědictví po svém otci: Je to od Ivany podraz! Budu se bránit
Dominika Gottová k dědictví po svém otci: Je to od Ivany podraz! Budu se bránit  (Foto: M. Hykl, D. Kundrát, Instagram)

Zásadní prohlášení v den tatínkových nedožitých narozenin udělala nejstarší zpěvákova dcera Dominika Gottová (49). Podle svých slov by ráda obnovila vztahy se svými mladšími sestrami Charlottkou (16) a Nellinkou (14).

„Tatínkovy nedožité narozeniny si připomínám především krásnými okamžiky, které jsme spolu zažili. Byl to neskutečně štědrý a hodný člověk a myslím si, že tady s námi ještě mohl nějakou dobu být. S jeho odchodem jsem se dodnes nesmířila a jen tak se nesmířím,“ začalo Dominičino prohlášení.

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...

A pak to přišlo: „Po dlouhém zvažování jsem se rozhodla, že se pokusím obnovit vztah s mými mladšími sestrami Charlottkou a Nellinkou. Už nejsou malinké a zcela jistě mají vlastní rozum. Chtěla bych jim říci, jak moc pro mě náš tatínek znamenal. Chtěla bych jim říci o tom, že mají bratra, se kterým by se mohly setkávat a udržovat kontakt. A chtěla bych se jim omluvit za to, že jsem vždy nebyla dokonalou sestrou,“ má jasno Gottová. „Každý si ale můžeme v životě sáhnout na dno a projít si určitými problémy. Já jsem je zvládla a nechávám v tuto chvíli svoji minulost za sebou,“ dodala Dominika.

A co Lucka?

Ve svém prohlášení se ani slovem nezmínila o sestře Lucii. Podle deníku Aha! to má své důvody. Dominika je totiž naštvaná, že by právě ona měla být jedním z dalších dědiců milionů korun i pohádkového majetku po jejich tátovi, i když tomu tak být původně nemělo.

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...

Avšak deníku Aha! se podařilo zjistit, že dědicové po Karlu Gottovi jsou jen tři - manželka a dvě nejmladší dcery. Lucie už v rozdělení dědictví rozhodně nefiguruje. A vyřazená je logicky i Dominika, kterou z dědického řízení v lednu 2020 na základě podepsaných dokumentů z roku 2015 vyloučili. „Rozhodla jsem se i tak celé dědické řízení napadnout. Už jsem podepsala plnou moc pro právníky v Praze,“ uzavřela Dominika.



Přečtěte si
Dianthos
16. 7. 2022 • 11:26

Renato, dokud budou lidé číst články o Dominice, budou o ní novináři psát a i si vymýšlet. Hlavně, že je čtenost, za to jsou placeni.
Dominika několikrát řekla, že soudit se nebude, že je to hloupost. Ale stále čteme, že bude. Takže - mění Dominika názor, nebo si novináři vymýšlejí?

borka30
16. 7. 2022 • 10:01

Renata Límová - Ale to tu píše ten její snad nejlepší kamarád Procházka, který s ní píše i ty její knížky.

janapi
16. 7. 2022 • 08:32

Zde by se perfektně hodila věta Kopeckého ze seriálu Nemocnice na kraji města....poupravím: Kdyby blbost nadnášela-Dominika zde lítá jak husa!

Renata Límová
16. 7. 2022 • 07:43

Novináři jsou buď ubozí supi nebo neinteligentní jedinci nezvládající svou práci.
Mě by na jejich místě hanba fackovala psát o takové zbytečné nule jménem Dominika Gottová.
Ubohá, duševně nemocná osoba bez špetky slušnosti,úcty a sebekriticky.
Jak něco tak zbytečného na světě může někoho zajímat natolik aby tomu věnoval pozornost. Stejně je to s komentujícím. To opravdu nemáte nic jiného na práci než komentovat ten omyl přírody?

Dianthos
15. 7. 2022 • 16:49

Já už tomu snad ani nevěřím, co se zde píše.
Dominika se chce usmiřovat se sestrami a současně soudit o jejich peníze z dědictví po otci a ještě jim do života přivést potenciálního, nevlastního bratra a tím dokázat, že jejich milovaný tatínek byl bezcharakterní nevěrník? Aby si její sestry měly s kým hrát?
Kdo ví, kolik má Karel po světě nelegitimních dětí? Ty ale mají své životy, své rodiny a nepotřebují vědět, že jejich biologický otec je Karel, nebo alespoň nepotřebují, aby to věděla veřejnost.
Dochází vůbec Dominice, že to není nějaká čest být levoboček Karla Gotta? Že naopak poníží matku toho levobočka, jeho otčíma, sourozence, rodinu a především toho potenciálního bratra?
Dominiko, já Vám fandím, máte Karlovy geny, tak jich využijte! Soudy jsou k ničemu, protože pokud jste za 7 let po podpisu smlouvy neudělala nic, abyste její platnost napadla, nebylo její uzavření chvilkové pomatení smyslů pod vlivem emocí a medikace. Měla jste dost času pokusit se tu smlouvu zneplatnit. Jenomže to byste musela vrátit těch 6 milionů, které se hodily a pak už nebyly. Já tam tedy nevidím šanci spor vyhrát, jenom náklady za právníky a ještě více zhoršené vztahy se všemi sestrami.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.