Dcera Karla Gotta Nelly Sofie: Sprintuje k plnoletosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dcera Karla Gotta Nelly Sofie: Sprintuje k plnoletosti

Premiéra filmu Karel: Ivana Gottová s dcerami Charlotte a Nelly
Premiéra filmu Karel: Ivana Gottová s dcerami Charlotte a Nelly (Blesk:foto CNC: Marek Patek Foto CNC: Marek Pátek)

Roste do půvabné slečny. Milovaný tatínek Karel Gott (†80) by byl na svou nejmladší dceru Nellinku, která právě dnes slaví 14. narozeniny, jistě náležitě hrdý. 

I když to může vypadat, že je někdy ve stínu své starší sestřičky Charlotte (16), ve skutečnosti tomu tak není. Nelly Sofie má velký taneční talent. Už od útlého věku se pohybuje na divadelních prknech. Jako šestiletá začínala v muzikálu Marie Antoinetta, kde skloubila všechny své dovednosti. Později i tátovi Karlovi zatančila na několika koncertech.

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...

Obě holčičky si v roce 2018 zahrály s tatínkem v pohádce Když draka bolí hlava. Byl to Gottův nápad, aby se při natáčení v zákulisí nenudil. O rok později přišla rána a Nelly se v pouhých 11 letech musela vyrovnávat s odchodem otce. Se sestrou a maminkou se tak semkly a pochopitelně stáhly do ústraní. Až loni společně vyrazily na premiéru dokumentu Karel, kde měli fanoušci možnost vidět, jak se půvabná Nelly podobá taťkovi i po fyzické stránce.

Osudná čtrnáctka

Nellinka se před 14 lety narodila předčasně! Na svět přišla císařským řezem o více než 14 dní dříve, než byl původní termín porodu. A v září 2014 nastoupila na prestižní školu PORG stejně jako její sestra Charlotte.

Trailer na dokument Karel o životě Karla Gotta

Video se připravuje ...

Tajemství jména

V knize Má cesta za štěstím odhalil Gott původ nezvyklého jména, které s Ivanou Gottovou (46) své druhorozené dceři dali. „S vybíráním jména pro druhé děvčátko to bylo trochu složitější, muselo být znělé nejen k příjmení Gottová, ale mělo pěkně ladit i se jménem Charlotte Elly. Nakonec jsme se shodli na Nelly a Sofie podle úchvatné Sophie Lorenové,“ prozradil na stránkách knížky táta Karel.



Přečtěte si
-bello-
1. 6. 2022 • 23:33

jity
----
myslím, že jsem vám to řekla jasně!

hanainge
30. 5. 2022 • 21:41

Výše uvedený článek není pravda, protože je fakt, že opravdu jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta!!! Správnou matkou Nellynky je Michaela, která je kamarádkou Ivany Macháčkové a správným otcem Nellynky je životní partner Michaely. Nellynky ve skutečnosti bydlí s matkou Michaelou a správným otcem v městě Kladnu. Charlotte Ella i Nellynky nikdy nechodili na školu PORG!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

jity
30. 5. 2022 • 09:28

Jaký neberte si mě do úst, vy jste to tady psala první, že jsou ty holky tupé a vyazili je ze školy. Jinak jsem to nikde nečetla jen od vás.

-bello-
30. 5. 2022 • 00:25

No comment .
Prestižní škola je pasé, půvab nevidím, holky jsou obě slavné, šoubýz je uživí i bez miliardy po otci, na které sedí Ivana.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.