Gott (†80) by měl radost: Dcera Charlotte na Českém Slavíkovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Gott (†80) by měl radost: Dcera Charlotte na Českém Slavíkovi!

Karel Gott s dcerou Charlotte nazpívali duet Srdce nehasnou
Karel Gott s dcerou Charlotte nazpívali duet Srdce nehasnou (Supraphon, archiv)

Rok co rok Karel Gott (†80) vítězil v Českém slavíkovi, získal 42 ocenění, a dva roky po jeho smrti sklízí první úspěch v této anketě i jeho dcera. Charlotte Ella (15) bodovala mezi zpěvačkami!

Talentovaná slečna nazpívala s tatínkem krátce před jeho smrtí duet Srdce nehasnou, který na You- Tube.com vidělo přes 66 milionů fanoušků. A do Slavíka jí přišlo 5074 hlasů, chybělo málo a mohla být na 20. místě (obsadila 22.), na kterém se umístila Anička Slováčková (26) s 5617 hlasy. Škoda že se tohoto prvního dílčího úspěchu její tatínek nedožil. V uměleckém nebi si ale Karel Gott určitě říkal, že tohle opravdu nečekal...

Klára Doležalová přiznala: Bez Gotta by nebyla tam kde je!

Video se připravuje ...

Farna porazila Bílou

Anketa Český slavík, která se po čtyřech letech vrátila na scénu, totiž doznala po stránce výsledků velkých změn. V kategorii Zpěvák roku zvítězil Marek Ztracený (28), a stal se tak vlastně Gottovým nástupcem. S celkovým počtem 48 048 hlasů je Marek i absolutním vítězem obnovené ankety hudební popularity, která se včera večer konala v pražském karlínském divadle. K překvapivým oceněním došlo v kategorii Zpěvačka roku. Má novou vítězku, která v minulosti ještě nikdy nevyhrála. Lucii Bílou (55) porazila kdysi stále druhá nebo třetí Ewa Farna (28). A dříve neporazitelní Kabáti letos skončili až třetí, za vítěznou kapelou Mirai a druhým Kryštofem. Hiphopovou kategorii ovládl rapper Řezník (35). Kompletní výsledky jsou zveřejněny na webu ceskyslavik.cz.

Vdovy pospolu

Na slavnostním galavečeru se sešla plejáda osobností z oblasti kultury, které musely mít podle aktuálních hygienických opatření nasazené respirátory. Pro vdovu po Karlu Gottovi Ivanu (45) bylo připravené místo vedle vdovy po Václavu Havlovi (†75) Dagmar (68). Obě jsou velké kamarády a bývalá první dáma byla také jednou z těch, kterou Karel pozval v srpnu 2019 na rozlučkovou párty s kamarády na statku na západě Čech, o čemž také zpěvák napsal ve své autobiografi Má cesta za štěstím. I na říjnové premiéře dokumentu Karel se obě dámy od sebe nehnuly. S Ivanou i paní Dagmar také pořadatelé od začátku přímého přenosu počítali jako s předávajícími v hlavních kategoriích – Havlová měla korunovat Zpěvačku roku, Gottová pak Zpěváka roku.

Lucie Bílá na premiéře filmu Karel: Zpívat Kájovi nad rakví bylo strašně těžké!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.