Charlotte Gottová (15): KŠEFT S MICHALEM DAVIDEM? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Charlotte Gottová (15): KŠEFT S MICHALEM DAVIDEM?

Karel Gott s dcerou Charlotte nazpívali duet Srdce nehasnou
Karel Gott s dcerou Charlotte nazpívali duet Srdce nehasnou (Supraphon, archiv)

Že má Charlotte Gottová po svém otci hudební talent, se potvrdilo již při společném duetu Srdce nehasnou, který spatřil světlo světa na jaře roku 2019. Nyní má videoklip k písni na YouTube neuvěřitelných 65 milionů zhlédnutí a těžko uvěřit, že takový úspěch představuje pouze slibný začátek Charlottiny případné hudební kariéry.

Odrazovým můstkem bylo pro mladičkou Charlottu nazpívání několika duetů se svým tatínkem: „S dcerou jsem si zazpíval hned několikrát. Měli jsme dva duety v pohádkách Anděl Páně 2 a Když draka bolí hlava. Na Charlottce je vidět, že zpívá velmi ráda a v projevu je hotová zpěvačka. Nemá žádné problémy, přijde, dobře se připraví a odzpívá to,“ vychválil svou dceru před časem Karel Gott (†80), jak informoval slovenský web život.pluska.sk.

Trailer na dokument Karel o životě Karla Gotta

Video se připravuje ...

Pěveckého nadání si u Charlottky všiml i zpěvák a hudební producent Michal David (61). Neváhal ji proto obsadit do muzikálu Mata Hari. „Charlottka je velmi nadané děvče s velkým potenciálem stát se skvělou zpěvačkou. Má k tomu všech 5P, takže bude záležet jen na ní, jak se svým talentem naloží,“ uvedl David pro týdenník 5plus2. Starší ze dvou dcer Ivany Gottové (45) načerpala do svých 15 let záviděníhodné zkušenosti, kterými potvrzuje sílu svých genů. Uvidíme, zda se nakonec definitivně rozhodne jít v otcových šlépějích.

Ostuda hrobu Skořepové! Kde je urna? A kritika dcer Gotta k filmu o něm

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
11. 10. 2021 • 23:47

Holky jsou vyfinťěné a máti taky. Že mají pecku o tom žádná
Na ten film mohly mít aspoň o 10 cenťáků delší sukně, pózování manekýn trenují marně , prostě NE ! a ty kecky jsou mohutný přešlap.Ale co chcete od Gottových!
Jo a Michal David není úplný blbec, takže co slyšel od Šarloty, to slyšel a jestli ji zaměstná, tak je vůl populistický !

mbmb
11. 10. 2021 • 14:40

Píšete voloviny ,holky znuděně koukají a ta máma stará bába nepište nic s je klid

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.