ZLOM U IVANY GOTTOVÉ! Vrací se k ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

ZLOM U IVANY GOTTOVÉ! Vrací se k ...

Dva roky byla vdova po Mistrovi v ústraní. Teď se ale karty otočily! Ivanky diář už se začíná opět plnit kulturními akcemi. Je zřejmé, že se plná síly vrací do kulturního života. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
18. 10. 2021 00:04

to: jardavozembouch
nemáš na to, abys mohl být naším sousedem.
A mimochodem, žádné nemáme, bydlíme v centru u nebe!
Čus, Járo!

jardavozembouch
15. 10. 2021 10:50

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
14. 10. 2021 00:11

......„Chci pečovat o odkaz zesnulého manžela se stejnou láskou, jako jsem až do poslední chvíle pečovala o něj" ....
------------
Tak hergot, byl ten film, ta kniha a budou ty retard vzpomínky na jevištích Česka o ní, nebo o něm!?

Ani ta Gusta Fučíková co žila z mrtvoly zbytek života nebyla tak nadutě blbá!
Víc není co dodat!
-----------------------------------
Jo, je ! Neříkejte nikdy o Gottové Ivaně, že je to Ivanka.
To tady nosí léta už Chýlková, kdy ji tak láskyplně jmenuje její muž Jan Kraus.

Gottová nemá muže a národ jí ho nesupluje! Tedy ani já , která by tomuhle stvoření nikdy neřekla " Ivanko " !
Každému co jeho jest, tedy , bulváre, - Ivana !
---------------------
Ponebože a do těch komedií se chce vrátit ta Dominika

illenne
14. 10. 2021 10:48

-bello- Už vážně nevím, co si mám o Vás myslet. Před časem mne Vaše komentáře i pobavily, nyní už ne, protože jsou záporné a některé i nepříjemné. Proč tolik záště vůči Ivaně Gottové? Dost toho dokázala, dokonce u filmu Karel byla producentkou. Nesedí s rukama v klíně. Mně byla sympatická od začátku, to jen bulvár se nedokázal udržet a někteří lidé na diskuzích. Od chvíle, kdy se začala objevovat po boku Karla Gotta jsem měla pocit, že to je žena , se kterou bude i nadále. Měli krásnou rodinu, dvě šikovné dcery. To vše přetrhl jeho odchod. U me bude Ivana vždy ženou, která vytvořila příjemný domov své rodině a s velkou láskou v posledních letech pečovala o svého manžela. Můj velký respekt k Ivaně Gottov é vzrostl zvláště po shlédnutí filmu. Když nemá I.G. Vaši přízeň, tak nevěnujte pozornost ani článkům o ní. Vaše komentáře jsou zbytečné.

-bello-
14. 10. 2021 11:55

to: illenne
ano, dokonce byla " producentkou " i u Lichtenberga!
Víte co ? Nebudeme spolu zápasit. Já vím, co je zač a Vy si nechte iluze! Je mi to fuk ( i když ne tak zcela, jinak bych se neozývala ).A že mám záporný názor je jednoduše proto, že nejsem plačka, nejsem čtenářka červené knihovny - tj. četby " pro ženy " , umím nazvat věci pravým jménem a nekroužím kolem , mám zachované kritické myšlení a hlavně toho hodně vím a jsem neovlivnitelná. Co vidím, popíšu. A zrovna s Gottovou Ivanou nemám důvod brát si servírky .
Víc bych to nerozváděla.

travina
14. 10. 2021 20:59

illenne ... vůbec se s bellou nezabývejte. Je to opravdu žena zralá na léčení chorobného mozku. Je známá na diskuzích, že každého jenom hnusně pomlouvá. Tváří se jako ředitelka zeměkoule a že všechno ví a zná. Je to vlastně chudák, nemá žádný svůj život a tak "žije" na diskuzích. Je to vlastně druhá hanainge. Pouze ale s tím rozdílem, že ta mele stále to samé a pouze o Gottovi. Bella dokáže mluvit a hnusně mluvit o více lidech. Ale Ivana Gottová ... to je pro ni něco, jako pro býka červený hadr. Je to žena k politování, nic jiného!!!!

hanainge
13. 10. 2021 22:47

Výše uvedený článek je nesmysl a není v pořádku, protože Ivana Macháčková je velká lhářka, což je fakt! Dále je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Ivana Macháčková nikdy nepečovala o Karlu Gottovi a Karel Gott nikdy nebyl láska Ivany Macháčkové! Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

illenne
14. 10. 2021 10:55

hanainge Vy už asi rozum nedostanete, co to pořád plácáte za nesmysly. Pořád to stejné a dokola hovadiny . Ještě, že si Karel Gott stačil užít svoji krásnou rodinu, hlavně mladší dcerky. Nezapomínal ani na své starší dcery a to je dobře. Takže žádné divadlo, ale Karel, Ivana, Charlottka a Nelly byli opravdu šťastná rodina

konvalinka34
13. 10. 2021 15:53

BALDE***H: z vás mluví tolik zloby a závisti, radši zalezte

Baldedash
13. 10. 2021 12:32

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

illenne
14. 10. 2021 10:58

Baldedsh Ano, názor je názor, ale ten Váš je plný záště, závisti a primitivismu . Velká závist, nejspíše kvůli vlastnímu neúspěchu a zbytečnosti.

kokeš
17. 10. 2021 13:14

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
14. 10. 2021 12:04

Balde***h
ona nemá jinou kariéru, než být " manželkou ", nyní " národní vdovou "
Umí to !
Na "odkaz" má placené lidi, sama nedá dohromady nic.
"Odkaz " tady bude "koordinovat " se všemi ze šoubýzu, kteří se budou plazit dál před jménem Gott, jen aby dostali kšefty od této blbky. Čím víc ex štětuli budou pochlebovat , tím víc vystoupení v trapných koncertech na památku budou mít. Ivanka vyroste do ještě větších výšin a kvalita šoubýzu klesne opět o kus níž.
Tak to v branži funguje.
A kdo se vymkne, už není.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.