Zlatý Slavík Ztracený: Dojemný dárek do nebe | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zlatý Slavík Ztracený: Dojemný dárek do nebe

Český slavík 2021: Absolutní vítěz Marek Ztracený
Český slavík 2021: Absolutní vítěz Marek Ztracený (CNC_David Kundrát)

Odnesl si hned tři Slavíky! Za nejhranější píseň v rádiích, za zpěváka roku a za absolutního vítěze! Marek Ztracený (28) se stal právoplatným nástupcem svého velkého vzoru Karla Gotta (†80), kterému také jednu z cen věnoval do uměleckého nebe.

„Český slavík je Ztracený! Tuhle cenu bych chtěl poslat nahoru Karlu Gottovi,“ pronesl Marek poté, co mu Zlatého slavíka předala vdova po zpěvákovi Ivana Gottová (45). Když si pak celý dojatý došel pro Absolutního slavíka za největší počet hlasů, které mu přišly (48 048), svolal velkou párty.

Absolutní slavík Marek Ztracený: Jsem pyšný a vděčný! Co mu řekli kolegové?

Video se připravuje ...

„Prosím svoji manažerku, aby mi zrušila práci na příští tři dny. Bude velká párty a já vás na ni všechny zvu,“ řekl před celým národem dojatý zpěvák, který na Slavíky přišel v doprovodu své snoubenky Marcely (35), s níž má syna Marka (9). „Jsi ta nejkrásnější žena v sále,“ vysekl své snoubence poklonu a ukázal i kamínek pro štěstí, který mu syn na přímý přenos dal.

Vítěz Slavíka Marek Ztracený: Že jsem nový Gott? To není potřeba!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.