Zákeřný plán Prachaře a Sandevy: Proti mámě Batulkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zákeřný plán Prachaře a Sandevy: Proti mámě Batulkové

Sara je podle Jakuba nejlepší holka na celém světě.
Sara je podle Jakuba nejlepší holka na celém světě. (Instagram)

Ačkoli už Jakub Prachař (39) bydlí nějaký čas s herečkou Sarou Sandeva (25) v jednom z pražských bytů, podělil se o způsob, jak si v ekonomicky náročné době trochu ulevit. Mohl by se totiž vrátit k mámě, Daně Batulkové (64)... Jeho nápad se jí patrně líbit nebude. 

Prachař nejde pro vtípky daleko a rodina a nejblížší jsou jeho nejvěrnější terč. V pořadu Inkognito se nyní podělil o svůj plán, jak zabít dvě mouchy jednou ranou - získat dům a zbavit se mámy, která v něm žije. 

Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře

Video se připravuje ...

„Řekl jsem si, že vyřeším bytovou situaci. Už nechci zbytečně platit nájem v Praze, vadí mi i turisté, takže se nastěhuju k mámě do baráku a musím ji někam šoupnout, to je jednoduchý. Takže ji šoupnu do kontejneru, udělám to v podzemí a řeknu jí, že je to bezpečný,“ žertoval. „Ona má ráda divadelní prostory, tam taky nejsou okna. Takže bych jí to udělal bez oken. Řeknu jí, že má permanentní angažmá, že už ji z divadla nikdy nevyhodí,“ přidal k dobru. 

Na podobné glosy jsou ale u Prachařů zvyklí. Není to ani tak dávno, co Batulková vrátila úder a zavolala Jakubovi přímo na natáčení show Česko Slovensko má talent. Hovor byl tehdy puštěn na hlasitý odposlech, takže se maminčina slova rozléhala v celém hledišti. „Kubíčku, ahoj, tady maminka, já volám jak se máš, slíbil si, že mi zavoláš každý večer a nic, tak já jenom, jak se máte na tom Slovensku, prej tam máte strašný horko, tak hodně pij a až skončíte, tak mi zavolej, já budu čekat, tak pusinku posílám a papa,“ nešetřila jej. Mamánek Kuba se ze svízelné situace snažil sice vymanit zuby nehty, to už ale celý sál řinčel smíchy...

Krásná Sara Sandeva promluvila o dovolené s Prachařem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.