Batulkové šok na úřadech! Neplatný sňatek a bankovní účty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Batulkové šok na úřadech! Neplatný sňatek a bankovní účty

Dana Batulková
Dana Batulková (Foto Aha! – Martin Hykl, Karel Kopáč, Daniel Černovský)

Není to tak dlouho, co musela řešit dost kuriozní problém. Herečka Dana Batulková (65) paradoxně nemá žádné umělecké jméno, ale pod pseudonymem žila celé roky, aniž by o tom věděla. Až díky úřadům přišla na to, že vlastně neznala svoje pravé jméno.

Těžko uvěřit, že by rodiče svému dítěti zatajili, jak ho po narození pojmenovali. Sympatická blondýna má ale v této oblasti mezery. „Nejsem Dana, jsem Danuše. Zjistila jsem, že mi neplatily bankovní účty, sňatek. Všude jsem byla jako Dana a nevěděla jsem, že to mám špatně,“ šokovala herečka, která skutečně půlku života nevěděla, jak se ve skutečnosti jmenuje. „V totalitě to bylo jedno, co kam píšeš. Potom mi řekli, že to mám všechno špatně a musela jsem předělat všechny dokumenty. A teď na všechny úřední dokumenty píšu Danuše, ale jinak jsem Dana,“ dodala v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Přiznání Dany Batulkové: Nerada se na sebe dívám! Comeback jsem viděla po 10 letech

Video se připravuje ...

Byť má dvě děti s hercem Davidem Prachařem (64) a momentálně žije s divadelním režisérem Ondřejem Zajícem (53), ze syna nechtěla mít absolventa konzervatoře ani jiné herecké školy. „Jakuba jsem od herectví zrazovala. Já si myslím, že by muži neměli hrát divadlo. Dostanou se do věku, kdy jsou strašně nespokojený. A ty seš vazal, pořád ti někdo říká, co máš dělat, jak to máš říkat, jak se máš hýbat. Jsi v područí režisérů a choreografů, na ty muže to nemá dobrý vliv,“ řekla otevřeně. 

Prima dcera

Vítězka taneční soutěže StarDance výborně vychází se svou dcerou. „S Mariánkou jezdíme na dovolenou, ale já se jí divím. To není normální, že jo. Ale já si toho teda strašně vážím,“ přiznala. „Od malička jsem ji brala na dovolené, na Šumavu, aby měla zážitky. Ona mi to teď vrací. Teď mě vyzvala a v říjnu spolu letíme na týden na Island. A nemusela, mohla to zatajit. Ale řekla, jestli taky nechci na polární záři. Tak jedeme,“ dovysvětlila.

Dana Batulková: Nejkrásnější kabelky dostávám od syna Jakuba

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5680946
8. 10. 2023 • 09:07

jsem ráda že nejsem sama která má takové jméno, s úřady jsem měla také občas nedorozumění , ale určitě nám daly naše mámy toto jméno s láskou

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.