Batulková ponížená před národem! Vyčítám si to, přiznal Prachař | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Batulková ponížená před národem! Vyčítám si to, přiznal Prachař

Jakub Prachař se s mámou nepáře
Jakub Prachař se s mámou nepáře (Martin Hykl)

„Jsem opravdu totálně dehonestovaná před celým národem, ale nijak mi to nevadí. Dozvídám se různě od kamarádů i cizích lidí, co zase o mně řekl," prohlásila Dana Batulková na adresu nezdárného syna v silvestrovském díle zábavné show Inkognito.

„Prý někde tančím burlesku ve skleničce od vína, udělal mi bunkr dole pod zemí, jsem zvyklá žít v divadelních barech, babička moje stará z něj udělala alkoholika. Takže on ten svůj těžký život proflákl tady v televizi,“ okomentovala neustálé výpady Jakuba Prachaře pětašedesátiletá herečka ve zmíněném pořadu. A co na to Jakub Prachař?

Jakub Prachař: Jsme rodina alkoholiků

Video se připravuje ...

„Mám radost a zároveň mě mrzí, že ten systém, který jsem doma vymyslel, aby nemohla utéct, selhal. Vyčítám si to. Mám pocit, že ji pustila babička, se kterou jsem byl jasně domluvený. Tak to teď udělám jednoduše. Vrátím mámu zpátky, kam patří, a babičku přikovu na štít. Nedá se nic dělat, protože tohle se mi prostě doma dít nebude. Já chci mít doma klid a pořádek,“ glosoval to náš věčný vtipálek. 

Bolestné vzpomínky Jakuba Prachaře:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
7. 1. 2024 • 19:57

Národ si toho ani nevšimne!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.