Drama u Sandevy a Prachaře? Kráska sbalila kufry | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Drama u Sandevy a Prachaře? Kráska sbalila kufry

Sara Sandeva odletěla na Filipíny
Sara Sandeva odletěla na Filipíny (Archiv)

První opravdová prověrka vztahu Sary Sandevy (25) a Jakuba Prachaře (38) je tady! Kráska totiž odletěla natáčet až na Filipíny, kde dostala hlavní roli ve filmu. Ustojí pár  dlouhé odloučení?

Sandeva je nejen krásná, ale i talentovaná herečka, není proto divu, že nabídky ke spolupráci přicházejí z celého světa. A občas i rychle a nečekaně, a tak je potřeba změnit plány. 

Herečka Sara Sandeva: Festival byla jen rychlovka!

Video se připravuje ...

„Fotka vyfocená v den makedonských Vánoc. To to máte všechno naplánovaný. Jak vám přiletí rodina z Makedonie, že budete celý Vánoce doma, a pak vám dají vízum, druhý den pošlou letenky a po štědrovečerní večeři jedete na letiště. Se scénářem v tašce a hlavní rolí ve filipínským filmu,“ ozvala se Sandeva svým fanouškům krátce před odletem.

Naštěstí má rodinu, která ji v práci plně podporuje, stejně jako její partner Jakub Prachař. Tomu nezapomněla vyseknout veřejnou poklonu na sociálních sítích. „Díky bohu za nejlepšího chlapa a manažerku, která tu teď sedí vedle mě na place. Miluju vás. A já jdu zase točit, je to zážitek,“ dojala se pod příspěvkem. 

Sara Sandeva pro časopis Dieta: Balkán je úplně jiný, jsem vychována úplně jinak než Češi

Video se připravuje ...
Sara Sandeva odletěla na Filipíny

 



Přečtěte si
Uživatel_5620153
13. 1. 2023 • 15:52

Tak to je tedy drama😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.