Prachař slíznul smetánku: Sandeva nic nedostane | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Prachař slíznul smetánku: Sandeva nic nedostane

Sara Sandeva s Jakubem Prachařem
Sara Sandeva s Jakubem Prachařem (Archiv)

Krásná herečka Sara Sandeva (25) je štěstím bez sebe. Letos na Vánoce jí totiž do Čech přiletí celá rodina, dokonce i babička s dědou. Sandeva plánuje oslavit společné makedonské Vánoce u jednoho stolu, u kterého samozřejmě nebude chybět ani její přítel Jakub Prachař (39).

Konečně proběhne pořádné rodinné seznámení. Sara už se nemůže dočkat, až svého milovaného Kubu během svátků představí celé rodině včetně prarodičů. „My máme makedonské Vánoce 6. a 7. ledna. A tento rok to bude výjimečné, protože přiletí rodiče mého táty, takže moje babička s dědečkem, a možná maminka mojí mámy,“ pronesla herečka pro Expres.cz.

Sara Sandeva pro časopis Dieta: Balkán je úplně jiný, jsem vychována úplně jinak než Češi

Video se připravuje ...

„Dojímám se už teď, protože tu budou všichni a babička s dědou dlouho nikam neletěli. Takže budeme všichni pohromadě a to je to nejvíc,“ dodala kráska, která si na rodině zřejmě zakládá.  A když už jsme u těch Vánoc, co by si Sandeva přála najít pod stromečkem od svého Ježíška Kuby? „Hrozně nerada dostávám dárky. Chtěla bych takové to klišé, hlavně zdraví, lásku, klid a pohodu. Ale opravdu to tak je. Nerada totiž rozbaluji dárky,“ vysvětlila se smíchem Sara.

Sara Sandeva pro časopis Dieta: Jak to vypadalo na focení novelu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bursik
17. 11. 2022 • 05:34

Prachař by mohl hrát traktoristu v JZD ! Mia chudák vypadá jak on.Jeho sestra skřehotavým hlasem plácá na YouTube triviality a jezdí s mámou po světě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.