Syn Žilkové Vincent Navrátil ukázal své přednosti: Naháč před kamerou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Syn Žilkové Vincent Navrátil ukázal své přednosti: Naháč před kamerou

Vincent Navrátil
Vincent Navrátil (Foto Česká televize)

Radost pohledět! Pevný zadek a mužnou hruď předvedl Vincent Navrátil (25) ve skečové show První dobrá. Talentovaný syn herečky Veroniky Žilkové (60) pobíhal nahý po place prakticky celé natáčení.

Početný zástup fanynek potěšil fešný mladík během natáčení středečního dílu show První dobrá.

Režisér i »dole bez«

Vincent minisérii, na níž spolupracuje ještě se třemi kamarády, celou režíruje a zvládl natočit i sám sebe jakožto naháče. „Narežíroval jsem si to v trenýrkách a zjistil, že to stojí za prd. Nakázal jsem si, že půjdu nahatej, tak jsem šel nahatej a vypadalo to líp,“ řekl Navrátil po natáčení reklamy na kondomy, jež byla součástí středečního dílu. Na své si tak přišly především ženy nejen před televizní obrazovkou. „Chodil jsem a režíroval celý plac stále nahatej. Bylo to trošku na hranicích žaloby, ale všichni jsme to naštěstí zvládli,“ dodal Vincent se smíchem.

Syn Žilkové Vincent Navrátil slavil mámy 60: Drahej dárek umí dát každej blbec!

Video se připravuje ...

Dá si zabrat!

Studem před kamerou ale herec netrpěl. „Předtím jsem byl nahatej na Slovensku během natáčení seriálu Svatý Max, takže jsem problém už neměl,“ prozradil Vincent s tím, že i když to nevypadá, tak se musí dostat zpět do formy. „V létě si dám zase pořádně zabrat. Dlouho jsem boxoval, chodil jsem do posilovny, ale během natáčení a režírování, psaní textů nemám úplně čas,“ dodal Vincent.

Přítelkyně to neřeší

Vtipnou reklamu na kondomy natáčel Vincent s pohlednou rusovláskou. Doma má ale herec krásnou a především velmi chytrou blondýnku Anetu, která je bioložka. Tu nechává partnerova nahota už chladnou. „Na začátku z mojí nahoty úplně nedšená nebyla, ale když pak viděla právě slovenského Svatého Maxe, kde jsem byl nahatej, tak teď už to vůbec neřeší,“ svěřil Vincent.

Syn Žilkové Vincent natočil seriál: »Rozeštval« jím sestru Agátu se 6. partnerem od rozvodu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.