Tak to je gól! Nečekané dědictví Hanychové po milence Soukupa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tak to je gól! Nečekané dědictví Hanychové po milence Soukupa

Tihle dva budou odhalovat soukromí v pořadu Agáta Jaromíra Soukupa
Tihle dva budou odhalovat soukromí v pořadu Agáta Jaromíra Soukupa (Profimedia)

Kdo je přítelkyně mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (53), ten může mít na Barrandově pořad. Tak to bylo v případě Kateřiny Brožové (54) a tak je to i v případě Agáty Hanychové (37). Jen ty rekvizity po sobě holky podědily. 

Ženy přicházejí a odcházejí, ale kulisy, ty zůstávají. Redakci eXtra.cz neuniklo, že v pořadu Agáta Jaromíra Soukupa figuruje stejná lampa, jako v Exkluzivu Katky Brožové, což patrně Agáta neví, protože jinak by patrně lampa skončila na smetišti. 

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...

Není totiž tajemstvím, že tyhle dámy se zrovna moc nemusejí, což měla Brožová dokázat tím, že se zřekla účinkování v představení, kde se měla objevit po boku Veroniky Žilkové (60). „Důvodem jsou soukromé a profesní důvody,“ okomentovala tehdy opuštění muzikálu Okno mé lásky. 

To už bylo dost i na Hanychovou a její reakce na sebe nenechala dlouho čekat. „Dneska jsem se dočetla na titulce, že Kateřina Brožová, kterou jsem nikdy v životě neviděla a vím jen, že hrála v Pojišťovně štěstí, když mi bylo asi pět, tak si mě vzala do pusy, že kvůli mně odešla z muzikálu,“ ulevila si na Instagramu. Inu přítelkyně z nich asi nikdy nebudou...

Agáta Hanychová o novém pořadu: Svlékneme se, až nám padne sledovanost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
11. 9. 2022 • 15:35

Problém je, že ji maminka upozorňuje, ale pokud vím, tak pravopisně se píše a spisovně se mluví. Z trávy růži neuděláš. Stačí ji chvíli poslouchat a stačilo. Když to panu Soukupovi nevadí jak volně mluví, je to jeho problém. Nikdy bych nevěřila, že zrovna jemu to nebude vadit. Nejspíše zaslepený, jak je šikovná si ho udržet. No moje babička to nazývala jinak. Dost lidí se přitom baví.

AliAlice
8. 9. 2022 • 11:42

zuzakirsch...

yokky
6. 9. 2022 • 01:02

🆒🆒🆒🆒🆒🆒😂😂😂😂😂😂to jsou veci....kazdy chvilku taha pilku,.a ta je pekne proje­ta😂😂😂😂­😂😂😂😂😂f­uj..­...

Eva Korotvičková
6. 9. 2022 • 00:36

Právě to se právě čekalo.Kdo jiný jí nabídne pořad?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.