Překvapivé prohlášení Brožové o mužích: Už se nakradli dost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Překvapivé prohlášení Brožové o mužích: Už se nakradli dost!

Kateřina Brožová
Kateřina Brožová (instagram: Kateřina Brožová)

V minulosti měla mnoho mužů a de facto hledala toho pravého. V posledních měsících je ale Kateřina Brožová (54) sama, a jak vyplývá z jejích slov, je s tímto stavem spokojená. Upnula se na přírodu, v níž tráví spoustu času, a snaží se naplno žít každý den.

Po rozchodu se známým mediálním magnátem to vypadalo, že nikoho nemá. Ale Brožová svého nového přítele před veřejností tajila. „Někdo v mém životě byl, ale už není. Momentálně jsem single, ale doufám, že ne na dlouho,“ tvrdila na začátku tohoto roku. V jeho závěru je ale podle svých slov nezadaná. A jen tak se asi do nového vztahu nepohrne. „Mně už neukradne srdce asi nikdo. Doufám! Už se ho nakradli dost v minulosti, takže já si nechávám radost z toho, co žiju, vnímám, vidím,“ řekla na adresu mužů v rozhovoru pro MF DNES.

„Osobně inklinuji spíš k přírodě, takže já moji duši a srdce nabíjím přírodním prostředím. Slunce, hory, les, řeka, přehrada, zvířata kolem mě a dobří lidé, kterých je opravdu pomálu,“ doplnila s tím, že se v poslední době více upnula na práci.

Kateřina Brožová: Nesnáším, když mi někdo lže a využívá mě

Video se připravuje ...

Růžové brýle

Kateřina přiznává, že v mnoha vztazích měla na očích růžové brýle. „To tak v životě bývá, že člověk má na začátku, ať je to vztah, třeba i pracovní, nebo když potkáte nějaké nové lidi a situace, že máte růžové brýle. Protože kdyby ne, tak vlastně ani nic nemůže začít,“ prohlásila s tím, že časem vždy brýle odložila, jelikož přišla realita.

Nestárnoucí Kateřina Brožová (54): Rozchod s tajemným milencem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.