Brožová pod zámkem: PODEZŘENÍ Z KRÁDEŽE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Brožová pod zámkem: PODEZŘENÍ Z KRÁDEŽE!

Nakonec mě ještě zkontrolovali, jestli jsem náhodou něco neukradla, uvedla šokovaná Brožová.
Nakonec mě ještě zkontrolovali, jestli jsem náhodou něco neukradla, uvedla šokovaná Brožová. (Blesk:David Malík)

Tak tohle ještě nezažila! Kateřina Brožová (55) zůstala uvězněná v sobotu večer v obchodním domě, kde jí zavřel nepozorný personál. Když ji po více než hodině vysvobodili, dostala místo omluvy vynadáno! Dokonce jí prý podezřívali, jestli něco neukradla.

Když se Kateřina Brožová vracela domů z divadelního představení, zastavila se cestou v obchodním domě XXXLutz v Čestlicíh, kde potřebovala něco vyzvednout. Bylo krátce před zavírací dobou. Než stihla herečka dojít ke dveřím, bylo osm veřer a zjistila, že je obchod zavřený a ona se nemůže dostat ven!

Nestárnoucí Kateřina Brožová: Rozchod s tajemným milencem!

Video se připravuje ...

Panika a volání o pomoc

„Volala jsem a nikdo se neozýval. Došlo mi, že jsem tam zamčená. Zavolala jsem tedy prvně rodině a pak na čísla toho obchodního domu, to samozřejmě nikdo nezvedal,“ řekla pro Aha! herečka a zpěvačka. Prvně půl hodiny bloudila tmou, až se spustil alarm. V tu chvíli Brožová zavolala na číslo 158, kde jí odkázali na městskou policii. „Ptala jsem se, co mám teda jako dělat a pan policista mi složitě vysvětloval, že s tím vlastně nemá nic společného a že mám asi volat někam jinam. Ale kam, to nevěděl,“ kroutí hlavou herečka.

Nakonec přišla záchrana

Bylo už téměř devět hodin, když herečce svitl paprsek naděje. „Najednou mi zavolal pán ze 158, z hlavního dispečinku. Byl zlatej, ptal se mě, jak to dopadlo, a když zjistil, že to nedopadlo, tak poslal hlídku…“ Ta skutečně přijela a zavolala správce budovy. Ten dorazil až za další půl hodinu a Brožovou konečně pustil na svobodu. Když se ho zeptala, jak se to mohlo stát, dočkala se studené sprchy! „Byl nevraživej a odpálkoval mě, že v osm hodin tam nemám co dělat. Nakonec mě ještě zkontrolovali, jestli jsem náhodou něco neukradla,“ dodala šokovaná Brožová.

Kateřina Brožová: Nesnáším, když mi někdo lže a využívá mě

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.