Drsná sebekritika Brožové: Už to není taková hitparáda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Drsná sebekritika Brožové: Už to není taková hitparáda

Kateřina Brožová
Kateřina Brožová  (Profimedia)

Že ženy po padesátce rozhodně nepatří do starého železa, dokazuje herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (55). Ta ku příležitosti finále soutěže Anděl mezi zdravotníky vystoupila na pódiu a krom zpěvu diváky strhla i svým vzhledem.

Módu má v malíčku a obejde se i bez profesionálů. Sama ví nejlépe, jaké šaty jí padnou, a tak i na hudební vystoupení zvolila róbu z vlastní skříně. „Tyhle šaty jsem měla doma v šatníku, koupila jsem je asi už před dvěma lety na internetu a dneska se hodily,“ svěřila se serveru Super.cz Brožová, která ani po třech dekádách nepřestává být snem tisíců mužů.

Kateřina Brožová si léto užívá hlavně v přírodě.

Video se připravuje ...

Podstatný je pro ni ovšem fakt, že je se svým vzhledem spokojena ona sama. „Zaplať pánbu postava ještě nějak drží, i když už to není taková hitparáda,“ přiznala se skromností herečka, která je aktivní i na sociálních sítích, kde si vybudovala silnou základnu fanoušků, kteří ji sklání poklony.

Za své chování se jí přišel omluvit s pugétem. Co na Petra Rychlého prozradila Kateřina Brožová?

Video se připravuje ...

Na svůj instagramový profil pravidelně přidává snímky ze soukromí, a to i peprnějšího rázu. Zvlášť letním snímkům v plavkách příznivci tleskali. „To mě potěšilo. Vybočila jsem ze svého konzervativnějšího stylu. Řekla jsem si, že když to ještě jde... A to nepoužívám filtry,“ dodala s úsměvem Kateřina Brožová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.