Brožová se toho nebojí: Outfit v ceně auta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Brožová se toho nebojí: Outfit v ceně auta

Premiéra muzikálu Bodyguard: Kateřina Brožová
Premiéra muzikálu Bodyguard: Kateřina Brožová (Blesk:Martin Hykl)

Ani pět a padesátiletá herečka Kateřina Brožová nechyběla na středeční tiskové konferenci Novy a akci pojala skutečně ve velkém stylu. Ačkoli vypadala nenápadně, na sobě si nesla částku šplhající ke čtyřem stům tisíc korun. 

Na eleganci pravé dámy jsou u Brožové všichni zvyklí, většinou nevyčnívá z řady výrazným makeupem, ani volbou extravagantního oblečení, nicméně je velkou milovnicí luxusu, na který nezapomněla ani tentokrát. 

Za své chování se jí přišel omluvit s pugétem. Co na Petra Rychlého prozradila Kateřina Brožová?

Video se připravuje ...

Nejvýraznější položkou, kterou Brožová na akci Novy vynesla, byly bezpochyby hodinky Chopard z edice Happy Sport. Jejich pořizovací cena se pohybuje okolo 300 tisíc korun. Ve stejné ruce, kterou zdobily hodinky, si pak nesla kabelku Dolce & Gabbana za cca dalších 40 tisíc. 

Nenápadné světle modré šaty pak pocházely z kolekce Marella. Nové si patrně nesly cenovku s částkou okolo 6 tisíc korun. Outfit pak doladila brýlemi Chanel za bezmála deset tisíc korun. Suma sumárum - za částku, kterou měla Kateřina v den konání konference na sobě, by šlo podle Expresu z fleku pořídit docela dobré auto. 

Kateřina Brožová si léto užívá hlavně v přírodě.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5666172
5. 8. 2023 • 07:27

Jeho rozhodnutí. Nebo je pan Kovarčík nesvéprávný?

Renatka Skurkova
4. 8. 2023 • 14:14

No, ona,, p.Brožová, vždycky věděla s kým si začít. P. Kovarčík to řekl správně.,, že byla, jeho největší,, komfort" v životě...
.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.