Brožová novou hvězdou Ordinace v růžové zahradě 2: Dostane pěstí od Mázla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Brožová novou hvězdou Ordinace v růžové zahradě 2: Dostane pěstí od Mázla

V Ordinaci se objeví v džínovém overalu s kulichem na hlavě a s batohem!
V Ordinaci se objeví v džínovém overalu s kulichem na hlavě a s batohem! (Foto Aha! – Marek Pátek, TV Nova)

Sotva se poprvé objeví v kamenické nemocnici, srazí Kateřinu Brožovou (54) k zemi Petr Rychlý (57) alias doktor Čestmír Mázl. Ve své překvapivé roli Ivety v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se herečka divákům představí jako somračka se zakrváceným obličejem.

Kdo by čekal, že Kateřina bude hrát novou lékařku, hodně by se mýlil. „Kulich, džíny, těžké boty... Iveta rozhodně není panenka zvyklá na luxus. Jako herečka jsem za ni tak ráda! Jednak je protiúkolem k mému hereckému typu a rolím, které jsem dosud hrála, jednak jsem se díky ní dostala do Ordinace, naprostého seriálového fenoménu. Navíc má Iveta nejedno velké tajemství, které bude divákům i hrdinům postupně rozkrývat, neustále je překvapovat, dost možná i šokovat,” slibuje Brožová.

Kateřina Brožová

Video se připravuje ...

A co bude dál?

Co se ještě stane? Čestmír Mázl (Petr Rychlý) jakž takž zvládá práci v nemocnici, horší to je s jeho rodinným životem. I další pokus o terapii končí nezdarem, z čehož jsou Alena (Michaela Badinková) a děti už zoufalé. Braňo (Vladislav Plevčík), bratr násilnického Rennera, se nechává zaměstnat v nemocnici jako pediatr. Je charismatický a sympatický, takže si snadno omotá kolem prstu všechny kolegy, včetně bratrovy oběti Radky (Anna Julie Slováčková). Ta však, zatímco on spřádá doma s matkou Lívií (Zdena Studenková) plány na pomstu, začíná mít neblahé tušení...

Seriálová krasavice

I když v Ordinaci teď Kateřina Brožová bude hrát něco jako bezdomovkyni, lékařku si už zahrála. Například v barrandovském seriálu Stopy života nebo v Doktorce Kellerové. Výrazné role měla i v seriálech Pojišťovna štěstí nebo Život na zámku či Modrý kód.

Nestárnoucí Kateřina Brožová (54): Rozchod s tajemným milencem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.