Drsná výzva pro Brožovou: Alkohol a terapie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drsná výzva pro Brožovou: Alkohol a terapie

Kateřina Brožová se rozhodla, že chce do věcí mluvit a ne jen poslouchat
Kateřina Brožová se rozhodla, že chce do věcí mluvit a ne jen poslouchat (Profimedia)

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 byl sice stažený z televizního programu, na internetovém videoportálu VOYO se stále drží. Již delší dobu to však chtělo čerstvý vítr do plachet, a tak tvůrci vsadili na nové postavy a herecké tváře.

Těžko by jeden spočítal, kolik českých i slovenských herců se již v seriálu vystřídalo. Některé by lidé v kamenické nemocnici vůbec nečekali, přesto si k nim seriál našel cestu. Do rozjetého vlaku nyní naskakuje vedle slovenské hvězdy Zdeny Studenkové (68) i herečka a moderátorka Kateřina Brožová (54). V nové sérii se představí jako Iveta, která má do ideálního života daleko.

„Iveta je zralá a zkušená žena, která před lety prožila veliké trauma. Díky tomu, že to zvládla, je teď nesmírně silná a jen tak se s něčím nepáře. Musí žít dál a žije zcela po svém. A sama. Je to trochu podivínka, ale věřím, že bude divákům sympatická, protože je přímá a zemitá. Nejistoty řeší terapiemi a občas i alkoholem,“ popsala Kateřina svou novou roli pro web Super.cz. Seriálové prostředí není pro plavovlásku cizí, stejně tak i to lékařské. Naposledy herečka účinkovala v primáckém Modrém kódu. S TV Nova zase v minulosti natočila úspěšný seriál Pojišťovna štěstí.

Nestárnoucí Kateřina Brožová (54): Rozchod s tajemným milencem!

Video se připravuje ...

Role v Ordinaci je ale pro ni přesto velkou výzvou. „Herecky je pro mě Iveta, žena s dramatickým osudem, skvělou příležitostí, podobnou postavu jsem dosud nehrála,” přiznala Kateřina Brožová, pro niž bylo prostředí kamenické nemocnice sice nové, o místním »personálu« se to ovšem říct nedá. „Na natáčení je mi moc hezky, potkala jsem tu hodně kolegů a kamarádů. Všechno funguje dokonale, je tady skvělá atmosféra kombinovaná s vysoce profesionálním přístupem,” dodala spokojeně Brožová.

Kateřina Brožová: Nesnáším, když mi někdo lže a využívá mě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.