Brožová za trubku: Výsměch jak hrom! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Brožová za trubku: Výsměch jak hrom!

Pouštět se do politických diskuzí ve společnosti s protichůdnými názory se nevyplácí. Své o tom ví nestárnoucí kráska Kateřina Brožová (54). Ta totiž dostala pořádnou čočku od veřejnosti poté, co bezpečnostnímu expertovi Andorovi Šándorovi neohrabaně přitakávala pod jeho příspěvkem na sociálních sítích. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

donypan
26. 04. 2022 12:03

Naprosto s Kateřinou souhlasím.Amíci prostřednictvím úkáček bojují s Putinem.Svou zemi mají pěkně za mořem v klídku a s falešným soucitem se dívají jak se pustoší Ukrajina..Věřím,že až speciální akce skončí,tak budou první nabízet materialní pomoc,pochopitelně ne zadarmo.Oni vždy vydělávali na neštěstí druhých.

Uživatel_5576500
25. 04. 2022 20:42

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

AHel
25. 04. 2022 18:03

Nevím, proč by měla být za trubku. Vzala to globálně, díky tomu co ČR dělá a nemusí, tak se s námi utrhne lavina a všichni tedy většina sklouzne až na dno, pak ještě možná někdo v rámci EU a vítězně z toho vyjde USA. EU nám nepomůže s ničím a s plynem či ropou už vůbec ne. Do války se mnoho zemí nezamotalo na rozdíl od ČR, myslí na své zájmy a když se zamotaly, tak ze zištných důvodů. Vláda ČR se střelila do vlastního kolene a jak je známo, koleno už nejde spravit a pak už se jen kulhá...jen velmi nezodpovědný element se nechá střelit do kolene, každý se normálně chrání a to předem.

lpitriska
26. 04. 2022 09:50

Naprosto s vámi souhlasím.

-bello-
25. 04. 2022 13:02

Nevím co vykládá nějaký Šándor, ale Brožová se mýlí.Zatím vítězí Putin. Zelenskyj zapřáhl do války celý svět, ale Putun navzdory tomu jede, jako tank. Senilního Bidena mají Amíci plné zuby, což by si Brožová zjistila, kdyby uměla dorozumitelně jinou řeč . Pan učitel Fiala s panem učitelem Rakušanem nejsou extra myslitelé a vrátili nás do doby před "sametem." Člověk člověku udavačem .Běda, jak nemyslíte tak , jak vám vláda diktuje. Pokud neprojevíte 100% soucit k matkám s dětmi atd. a100% obdiv Zelenskému a 100% nenávist k Rusům a dokonce si dovolíte nahlas říct, že vaše národní zájmy hájit je absolutní priorita nejen naší vlády a není to trestný čin, jak mylně do " nacionálna " ladí Fiala i Pekarová , pak je jasný že ze " sametu " jsme se zhoupli do ukrajinského šmirglu. A ten šmirgluje jak EU , tak USA a nikdo si neví rady! ani nějaký Šándor.
3. světová se nemůže dopustit a tak se čeká co na to Putin. A . Zelenskyj to už vzdát nemůže, zašel moc daleko.
Myslitelka Brožová by měla odstranit tu svou bradavici a la mateřské znaménko.Je to hnusné.Za trubku ji považuji pořád, puntíky na svých šatečkách tomu dala korunu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.