Rychlý a Bernášková v »Co ste hasiči«: Erotickou scénu točili před manželem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rychlý a Bernášková v »Co ste hasiči«: Erotickou scénu točili před manželem

Mezi Petrem a Janou panovala správná chemie.
Mezi Petrem a Janou panovala správná chemie. (Foto Aha! – Martin Přibyl, TV Nova, Profimedia.cz)

Nevstoupíš dvakrát do téže řeky... To v případě Petra Rychlého (58) neplatí! Nejen že opět oblékl hasičkou uniformu, ale v pokračování seriálu Co ste hasiči ještě ulehl na lože se svou sexy kolegyní Janou Bernáškovou (42). A celou dobu jim u toho asistoval její muž Rudolf Merkner (51)!

Na natáčení druhé série o dobrovolných hasičích z obce Horní vznikl kuriózní milostný trojúhelník. Merkner jako kreativní producent a zároveň scenárista musel pravidelně navštěvovat plac, a být tak přítomný i u natáčení postelových scén své ženy. „Manžel si to tam napsal, tak to měl,“ řekla deníku Aha! Bernášková se smíchem. „Je u toho vždycky strašná sranda. Jak se ti lidi stydí, tak se pořád smějí a přistupuje se k tomu s humorem a něžností. Samozřejmě jsme měli spodní prádlo,“ tvrdila Jana. Její herecký kolega to ale tak pohodově nevnímal. „Upřímně? Postelová scéna s kolegyní je jedna z nejhorších věcí, kterou můžete točit,“ svěřil Aha! Rychlý.

Kapitán Demo natočil nový videoklip s Petrem Rychlým alias Čestmírem Mázlem z Ordinace.

Video se připravuje ...

„Nemyslím to vůči Janě špatně, ale je tam kolem deset lidí, kteří vás okukují,“ řekl herec s tím, že na nějakou vášeň není v tu chvíli vůbec čas. „Neuděláte speciální polohu zase kvůli stínům, musíte splácnout peřinu, otočit hlavu... Není to určitě o tom, že by si to člověk nějak užíval,“ vylíčil Rychlý. Na přítomnost Janina manžela si prý ale brzy zvykl. „Oni jsou takový zajímavý pár a jsou k sobě neskutečně tolerantní. Navíc jsou oba z oboru, takže vědí, o čem to je,“ řekl herec. „Spíš musím pochválit Janu. Je to neskutečná kolegyně a úžasná pracovitá holka, se kterou jsme si mohli říct cokoli. Když nám to přišlo blbý, tak jsme to hned předělali, aby to bylo co nejvíc věrohodný a netrčely z toho – jak se říká – dráty,“ tetelil se Rychlý blahem.

Boj o hasičárnu

Sdružení dobrovolných hasičů z malé obce Horní, v jehož čele stojí svérázný velitel Petr (P. Rychlý), se od 1. září vrátí na obrazovky televize Nova v plné sestavě. I v druhé řadě budou společně čelit sebevědomému starostovi Vladimírovi (V. Kopta), jehož velkou zálibou je znepříjemňovat jim život. „Velitel hasičů bude se starostou svádět opravdu lítý boj. A to o nic menšího než o hasičárnu,“ prozradil Rychlý.

Historický zvrat v Ordinaci: Čestmír Mázl vyhodil manželku Alenu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
17. 8. 2023 • 08:26

Než to vidět,tak lepší vrátit se do času němých folmů a místo takové scény tam dát ceduli s titulkem "a právě se oba zavřeli v ložnici" nebo "oba právě jsou nevěrní svým partnerům".Podle děje možná také "oba právě mají svůj první sex".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.