Párty u Mahuleny Bočanové: Strach, co Langmajer vyvede | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Párty u Mahuleny Bočanové: Strach, co Langmajer vyvede

Mahulena pozvala své kolegy domů, kde se fotil kalendář pro Nadační fond Slunce pro všechny
Mahulena pozvala své kolegy domů, kde se fotil kalendář pro Nadační fond Slunce pro všechny (Lucie Vítková )

Mahulena Bočanová (55) je dlouholetou patronkou Nadačního fondu Slunce pro všechny, který má pod svými křídly i její autistickou dceru Marinu (21). Letošní focení proběhlo u herečky doma, kam se sjely nejenom hendikepované děti, ale i její herečtí kolegové.

Byl to Mahulenin nápad, aby se fotilo u ní doma, protože jen pár kilometrů od ní je škole pro hendikepované děti.

Mrzout i miláček

„Vždy se domluvila hodina s hercem, se kterým budou na fotce, aby se co nejméně zdrželi. Všichni moji kolegové byli skvělí a všichni se bavili. Největší obavy jsme měli z Jirky Langmajera, protože u něho člověk nikdy neví, v jaké bude náladě,“ svěřila deníku Aha! Bočanová. „On je občas takový mrzout, ale nakonec byl největším miláčkem. Takže Langoš byl nesmírně milý a báli jsme se ho zbytečně,“ dodala herečka se smíchem.

Jiří Langmajer: Nechci, aby se všichni měli tak dobře, jako já!

Video se připravuje ...

Tofi a celá skříň hadrů

Snímky na její rozkvetlé zahradě vznikaly pod taktovkou fotografky Lucie Vítkové. Oblečení měla na starost hereččina kamarádka, kostýmní výtvarnice Zuzana Straková, a o perfektní tváře se postaral vizážista Pavel Kortan. „Nejvíc v tomhle směru překvapil Sagi, který si přivezl snad celou skříň oblečení, takže Zuzka neměla skoro žádnou práci,“ naprášila Mahulena svého dalšího kamaráda Sagvana Tofiho (58).

Mahulena Bočanová si zavařila: Pánové jí posílají své chlouby!

Video se připravuje ...

DCERA MARINA POD KŘÍDLY VAŠUTA

Mahulena se nefotila s dcerou, ale s kudrnatým sympaťákem Radkem. Její Marině skvěle sekundoval Marek Vašut (62). Oba jsou tváří prosince.

BROŽOVÁ SI SPLETLA ADRESU

Maminky z humoristického tria 3v1 Nikol Štíbrová (36), Veronika Arichteva(36) a Martina Pártlová(43) prý rozesmály celý Buštěhrad, kde má Bočanová dům. „A Kačka Brožová si spletla adresu, takže přijela pozdě! Ale zase byla nejkrásnější,“ zavzpomínala Mahulena na focení kalendáře, které se dávalo dohromady tři měsíce.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.