Langmajer ostrouhal: Nekompromisní stopka od Adély | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Langmajer ostrouhal: Nekompromisní stopka od Adély

Herečka Adéla Gondíková vydává zákaz
Herečka Adéla Gondíková vydává zákaz (archiv Blesku, Bontonflm )

Adéla Gondíková (48) je žena činu a otevřeně přiznává, že je to právě ona, kdo doma drží otěže pevně ve svých rukou. A jejímu muži to podle všeho vyhovuje. „Dokážeme si vyhovět, ctíme svoje chyby i svoje přednosti. Tak nějak všechno zaklaplo tam, kam má. Takže já si nestěžuji, ba naopak," tvrdí Langmajer. Jednu věc má ale přísně zakázanou. A překvapivě to není odhalování svého přirození!

Odhalování předností své muže bere Gondíková s nadhledem. „Proč s tím vůbec začal, úplně přesně nevím. Hodně pracuje, tak je to dobré k propagaci jeho filmových projektů, na kterých se podílí,“ prozradila už dříve pro Super.cz. Zaručeně by ji zvedla ze židle docela jiná věc...

„Nechceme ukazovat vybavení domu, jaký máme nábytek nebo doplňky. Prostě se tam chceme cítit dobře, že tam je ta hranice, kam ani naši fanoušci nesmějí,“ vysvětlila pro Expres.cz Gondíková.

Adéla Gondíková: Jirka by do toho nešel, ale 100 tisíc by ho nakonec zlomilo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.